Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0  για τα θέματα προγραμματισμού στην ομάδα της Λεμεσού.
«Είναι μία περίοδος που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές. Εμείς έχουμε αρχίσει τον προγραμματισμό μας και βαδίζουμε στα πλάνα μας. Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός ρυθμός, τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα νιώθουμε ότι κρατάμε ζωντανό το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.
Για τη λήξη της συνεργασίας με τους Χουράδο και Αγκάνοβιτς: «Έχει λήξει το συμβόλαιό τους. Τους ευχαριστήσαμε και επίσημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Για το αν θα αποχωρήσουν κι άλλοι: «Ακόμη είναι οι διαβουλεύσεις των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση, χωρίς να υπάρχει κάποιο deadline. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα δυνατή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες επιπλέον αποχωρήσεις».
Για τις προσθήκες που θα υπάρξουν και αν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην ΑΕΛ: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις. Υπάρχει μία περίπτωση που είμαστε πολύ κοντά. Εμείς όπως τονίσαμε εξ’ αρχής θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας εκεί που το έχει ανάγκη. Να κρατήσουμε τον βασικό κορμό για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει και να ενισχυθούμε εκεί που πρέπει».
Για το πότε θα ανακοινωθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ: «Υπάρχει συμφωνία, περιμένουμε τα τυπικά».
Για τα θέματα προετοιμασίας: «Τείνουμε προς το να παραμείνουμε στην Κύπρο. Φυσικά ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Μόλις ξέρουμε σίγουρα θα το ανακοινώσουμε. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε να μας ευνοήσει και ο καιρός για να υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες».
Για το ότι Ράσο και Μαΐντεβατς θα εγγραφούν στον κατάλογο Α’ αν θα παίξει ρόλο στον προγραμματισμό: «Ναι, είναι κάτι που γνωρίζουμε και το χειρίζεται ο προπονητής μαζί με τη διοίκηση. Μένουν άλλες δύο θέσεις κενές στον κατάλογο Α’, αυτά είναι τα δεδομένα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ