Ανάρτηση με σημαντικές πληροφορίες αλλά και… αιχμές για τον Κίκο, από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη. Τα όσα έγραψε στα ΜΚΔ:

«Και για να τελειώνουμε ο ποδοσφαιριστής Κίκο με βάση τις προκαταβολές που πήρε είναι πληρωμένος και τον Μάρτιο. Δια τον λόγο ότι έχει συμβόλαιο και του χρόνου, τον συνάντησα προσωπικά την 22 Μαΐου παρουσία έξι ατόμων και συμφωνήσαμε να τον ξανά πληρώσω τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έτσι ώστε να πάει να πληρώσει τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε, όπου χρωστά €5.600. Σημειώστε ότι για τα ενοίκια πήρε μπροστά €10.000.
Μας είπε θα πάει και να έρθει να πάρει της επιταγές από τον Ολυμπιακό να τις υπογράψει από πίσω και να τις δώσουμε στα ενοίκια που χρωστά. Αντί να έρθει να πάρει τις επιταγές του, ο ΝΕΟΣ μάνατζερ του ο Βασκονσέλος, συνεργάτης άλλου γνωστού μάνατζερ, έβαλε τον Δικηγόρο του ΠΑΣΠ να μας στείλει επιστολή τερματισμού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τον παίκτη σε όλες τις Κυπριακές ομάδες.
Σημειώστε πως για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κίκο του χρόνου στον Ολυμπιακό, έχουν πάρει κάποιοι μάνατζερ μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Ολυμπιακό! Ε λοιπόν σας λέω πως “έχει μεγαλύτερο χτηνό που τον γάρο”… Συμπεράσματα σε σας».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ