Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλάζιους». Το «ναι» του Σακέτι, για τους Μπένσοπ και Νσούε, το ενδιαφέρον για Φιλιώτη και την… ελληνική αγορά. Επίσης, αναφέρθηκε και στα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν στην… μετά κορωνοϊού εποχή.
Για το ότι ο Σακέτι αποδέχθηκε την μείωση και συνεχίζει στην ομάδα: «Είναι μία σημαντική παραμονή στην ομάδα, ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με όλους τους υπόλοιπους που είναι στο ρόστερ, θα συνθέσουν μία σημαντική ραχοκοκαλιά για την ομάδα».
Για την προσφορά του Σακέτι στον Απόλλωνα: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Εμείς, έχουμε απαίτηση από όλους τους παίκτες να «ματώνουν» την φανέλα. Ούτε οπαδιλίκκι να μοιράζουν, ούτε τίποτα. Να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Έτσι είναι ο Σακέτι».
Για τα δεδομένα με Μπένσοπ και Νσούε: «Παραμένουν ως έχουν τα δεδομένα. Θα το δούμε χωρίς άγχος μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαψεύσουμε διαδικτυακά δημοσιεύματα ή ραδιοφωνικές δηλώσεις».
Για το αν παίζει ρόλο το υψηλό συμβόλαιο του Νσούε: «Δεν είναι θέμα συμβολαίου. Είναι θέμα συμβιβασμού και αμοιβαίου σεβασμού. Αυτή τη στιγμή, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να ολοκληρώσουμε αυτό το κεφάλαιο και στη συνέχεια να μπούμε στη διαδικασία υπογραφών με ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στην ομάδα μας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για Φιλιώτη: «Πάντα ενδιαφέρουν τις ομάδες οι καλοί κύπριοι ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα που χειρίζεται καθαρά ο Σωφρόνης Αυγούστη. Από το ενδιαφέρον της σύναψης συμφωνίας, μέχρι να τελεσφορήσει μία μεταγραφή, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Καθημερινά διαφοροποιούνται τα δεδομένα, αξιολογούνται όλες οι περιπτώσεις και οι προτάσεις».
Για την ελληνική αγορά: «Η ελληνική αγορά μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει συμφωνία με ποδοσφαιριστές, μας ενδιαφέρουν κάποιοι. Το παρακολουθούμε στενά αυτό το πρωτάθλημα τη φετινή περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά που να αγωνίζονται στον Απόλλωνα».
Για τους Ντιγκινί και Νταμπό: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό».
Για τα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν: «Αυτά αξιολογούνται από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Πρέπει να δούμε πως θα γεφυρωθεί η απώλεια εσόδων, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι αδύνατο να εξισορροπηθεί. Είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Νομίζω ότι και αυτή τη φορά το δ.σ. θα το διαχειριστεί με το σωστό τρόπο».
Για το αν είναι υπό παραχώρηση ο Σελίμοβιτς: «Όλοι είναι υπό παραχώρηση. Δεν μπορεί να πεις τώρα ότι για κάποιο ποδοσφαιριστή, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει. Αν έρθουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι φερέγγυος οικονομικά, θα το συζητήσεις».
Για την προετοιμασία της ομάδας: «Θα πάμε στις Πλάτρες. Μένει να διευθετήσουμε τα φιλικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να μεταβούμε στο εξωτερικό».
Για το ότι εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο ο Χρίστος Εμμανουήλ: «Είναι ένα από τα στελέχη που τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στο τεχνικό επιτελείο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ