Όλη η ομάδα της ουκρανικής Καρπάτι Λβιβ τέθηκε σε 14ημερη καραντίνα καθώς συνολικά 25 μέλη της – ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι – διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις, αναβλήθηκαν τα δυο επόμενα ματς της.
Συνολικά 25 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η Καρπάτι Λβιβ, κάτι που σημαίνει ότι όλη η ουκρανική ομάδα τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
“Τα κρούσματα τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ και τα υπόλοιπα μέρη της ομάδας βρίσκονται απομονωμένα σε άλλο χώρο για δυο εβδομάδες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από το Λβιβ. Τα κρούσματα αφορούν τόσο παίκτες και προπονητές, όσο και υπαλλήλους της.
Όλες οι προπονήσεις όπως είναι φυσιολογικό ακυρώθηκαν, όπως αναβλήθηκαν και τα δυο επόμενα ματς της ουκρανικής ομάδας τα οποία επρόκειτο να διεξαχθούν 7 και 13 Ιουνίου κόντρα σε Βόρσκλα και Ντνίπρο αντίστοιχα. Ήδη είχε αναβληθεί το ματς της περασμένης Κυριακής (31/5) με τη Μαριούπολ, καθώς είχαν ανιχνευτεί τα πρώτα κρούσματα.
Όλα τα ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών – η δράση επέστρεψε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου – ενώ στη χώρα έχουν καταγραφεί 24.340 κρούσματα, τα 727 εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ