Εννέα κρούσματα κορωνοϊού από έξι ομάδες της Championship έγιναν γνωστά κατά τον τελευταίο γύρο τεστ για την ανίχνευση του COVID-19. Στην Αγγλία συνεχίζονται τα τεστ με τον τελευταίο γύρο να φέρνει στη δημοσιότητα ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Premier League από την Τότεναμ. Τεστ, ωστόσο, γίνονται και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου διενεργήθηκαν 1,904 έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό σε ομάδες της Championship.
Τα αποτελέσματα έκανα γνωστά εννέα κρούσματα από έξι διαφορετικές ομάδες. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ένα κρούσμα προέρχεται από μέλος του προσωπικού της, το οποίο είναι ασυμπτωματικό και έχει μπει σε καραντίνα, όπως επιβάλλουν οι υγειονομικοί κανονισμοί.
Η Πρέστον, επίσης, ανακοίνωσε ότι ένα άτομο από το προσωπικό της βρίσκεται σε απομόνωση, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω άτομο ήταν αρνητικό στα δύο προηγούμενα τεστ. Όπως αναφέρει το Sky Sports, στις 9 Ιουνίου η Championship θα αποφασίσει πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας προπονούνται και ελπίζουν στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ