Το UEFA Super Cup ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ντραγκάο στις 12 Αυγούστου, ωστόσο ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τον σχεδιασμό και δεν είναι ξεκάθαρο ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.
Η θετική πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα έχει θέσει τη χώρα μας ως υποψήφια για τη διοργάνωση του θεσμού. Μάλιστα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως το Υφυπουργείο Αθλητισμού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την UEFA, ώστε να γίνει το Super Cup στο ΟΑΚΑ.
Πράγματι, στις παλαιότερες συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιριστή Ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final 8 του Europa League στην Αθήνα, η Πολιτεία είχε ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αναλάβει το ευρωπαϊκό Super Cup.
Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς η Λισσαβώνα και η Νυρεμβέργη είναι υποψήφιες για να φιλοξενηθεί το Final 8 του Champions League, ενώ ο τελικός του Europa League θα παραμείνει στο Γκντανσκ. Έτσι, εφόσον η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας θα αναλάβει μία μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ώστε να έρθει το Super Cup στην Αθήνα.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ