• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Σίγουρη επιλογή ο Πάμπος»
04/06/2020 13:08
«Σίγουρη επιλογή ο Πάμπος»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και όλα όσα αφορούν την προσφυγική ομάδα.
«Έχουμε ως στόχο, σεζόν με σεζόν να πηγαίνουμε καλύτερα αγωνιστικά. Οι στόχοι μας παραμένουν πάνω κάτω οι ίδιοι. Θέλουμε να δούμε πιο πάνω ναι, όμως οι στόχοι είναι ίδιοι περίπου. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, να βλέπουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά, κι αν μπορούμε για 6άδα γιατί όχι; Πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα παλέψουμε για όσο πιο ψηλά μπορούμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το αν μεγαλώνουν οι στόχοι στην Νέα Σαλαμίνα:
«Πρέπει να συμβούν διάφορα πράγματα για να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να αναπτύξουμε τα θέματα των υποδομών και όχι μόνο. Πρέπει να έχουμε επιτυχίες. Υπάρχει το… προζύμι, χρειάζεται όμως δουλειά, να φτιάξουμε αυτή την αυτοπεποίθηση στην ομάδα, στον κόσμο, σε εμάς τους ίδιους. Πρέπει να φτιάξεις την κατάλληλη ποδοσφαιρική κουλτούρα».
Για την πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου: «Ο Πάμπος Χριστοδούλου, είναι ένας προπονητής που έχει υπηρετήσει σε αρκετές ομάδες και ξέρουμε από πρώτο χέρι για το ότι οι ομάδες του έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Με την εμπειρία του, μαζί μας, θέλουμε να πετύχει κι αυτός κάτι καλύτερο στην καριέρα του, και δεν αναφέρομαι στην πορεία του στην ΑΕΛ που κατέκτησε τον τίτλο. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το νέο προϋπολογισμό: «Απόψε θα εγκρίνουμε το νέο προϋπολογισμό στη συνεδρία του δ.σ. Θα είναι πιο χαμηλός από τον προϋπολογισμό που είχαμε φέτος. Είναι άλλα τα δεδομένα τώρα. Για να είμαστε σωστοί, πρέπει να φτιάξουμε ένα προϋπολογισμό μέσα στα δεδομένα που μπορούμε. Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει ούτε οι χορηγίες των προσφυγικών σωματείων. Θα φτιάξουμε ένα προϋπολογισμό που μπορούμε να ανταποκριθούμε».
Για την επιλογή Πάμπου Χριστοδούλου: «Βλέποντας τη φετινή χρονιά, καταλήξαμε στο Πάμπο. Κουβεντιάσαμε μαζί, του εξηγήσαμε πως εργαζόμαστε, τι θέλουμε ως Νέα Σαλαμίνα από τον προπονητή και συμφωνήσαμε στις προϋποθέσεις και στις δικές μας προδιαγραφές. Τα δέχθηκε αυτά, στηριζόμαστε στην εμπειρία του και προχωρήσαμε σε αυτή την επιλογή. Είναι μία σίγουρη επιλογή».
Για το συμβόλαιο του, αν είναι κλειστό διετές ή 1+1: «Είναι διετές, δεν είναι 1+1. Ελπίζουμε να πάει καλά για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».
Για την προπονητική ομάδα: «Η προπονητική ομάδα θα ανακοινωθεί αύριο. Θα φέρει και 1-2 συνεργάτες του μαζί. Ήταν ένα πράγμα που συμφωνήσαμε, να φέρει κάποιους συνεργάτες του στην ομάδα. Το θεωρούμε πολύ λογικό».
Για τα θέματα προγραμματισμού: «Από σήμερα τα χειρίζεται ο Μάκης Παπαϊωάννου με τον προπονητή. Θα μπούμε και σε αυτή τη δουλειά σιγά σιγά, ξέρουμε ήδη ποιο φεύγουν από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που θα τρέξουν οι αρμόδιοι για να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες».
Για της ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα και με τις αποκοπές της ΚΟΠ TV: «Υπολογίσαμε μία ζημιά, από 125 με 150 χιλιάδες ευρώ. Θα δούμε τι γίνεται με την ΚΟΠ και αυτά τα έσοδα και θα τα υπολογίσουμε ξανά».
Για τα διαρκείας: «Μία έκκληση προς τον κόσμο. Όσοι έχουν, να τα ανανεώσουν ανεξάρτητα αν θα παρακολουθούν όχι, για να έχουμε ένα σεβαστό ποσό ως έσοδα. Ένας στόχος που ελπίζω να ανταποκριθεί το κοινό της Νέας Σαλαμίνας και να εκπληρώσουν την επιθυμία μας για να στηρίξουν την ομάδα, ανεξάρτητα αν δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο».


btm