Στο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Σκορδής, με τη μορφή δανεισμού από τον Παφιακό.
Η ανακοίνωση:
Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού από τον Παφιακό του 19χρονου διεθνή ακραίου Κωνσταντίνου Σκορδή.
Ο Κωνσταντίνος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παφιακού και αποτελούσε την τελευταία τριετία μέλος της αντρικής ομάδας. Μάλιστα ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Εφηβικής ομάδας της Κύπρου, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο πέτυχε την ιστορική πρόκριση, ως πρώτη και αήττητη στην επόμενη φάση του Ευρωπαικού.
Επιπρόσθετα συμμετέχει τώρα στις προπονήσεις της Εθνικής Αντρών, αφού θεωρείται ως ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Σκορδή στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!
(Ο ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τον Παφιακό για την άνευ όρων παραχώρηση του πετοσφαιριστή)
Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Όπως έχω αναφέρει η φετινή ομάδα θα κτιστεί για να έχει και αύριο. Επί τούτου η απόκτηση του Κωνσταντίνου έχει ως σκοπό τη στελέχωση και της βασικής εξάδας με παίκτες νεαρούς που να διψούν για διάκριση για να έχει και η ομάδα παρόν και μέλλον. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε αυτή τη στιγμή στο αντρικό βόλει και είναι ευτύχημα που θα τον έχουμε μαζί μας. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Παφιακού για την άνευ όρων/ανταλλαγμάτων παραχώρηση του Κωνσταντίνου».
Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Σκορδής, σημείωσε «Νιώθω πολύ τυχερός που ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει την ευκαιρία στα 19 μου να αγωνιστώ με τη φανέλα του. Έχω έρθει για σπουδές στο πανεπιστήμιο Κύπρου και παράλληλα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΑΠΟΕΛ για να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση του Παφιακου για την παραχώρηση της υποσχετική μου μετεγγραφής».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ