Στον Super Sport FM 104.0, μίλησε ο Άντης Λόππας για το θέμα με τη δημιουργία εταιρείας, τον επενδυτή, το χρέος, το νέο πρωτάθλημα και την έδρα που θα χρησιμοποιεί η Αλκή τη νέα σεζόν.
Για το στάδιο που βρίσκεται η συμφωνία για την εταιρεία: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Το πλαίσιο της συμφωνίας το εξετάζει η αρμόδια επιτροπή και έχουν συμφωνηθεί όλα τα πλαίσια. Ο κ. Κουττούκης έχει ολοκληρώσει το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος που δεν έχουμε ανακοινώσεις είναι μέχρι να υπογραφεί και η συμφωνία. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις».
Για το χρέος που υπάρχει αν δυσκολεύει την κατάσταση: «Είναι διαχειρίσιμο το χρέος. Μιλάμε για ένα ποσό κάτω από 90.000 ευρώ. Αυτό θα συμφωνηθεί και δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα».
Για το νέο πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία: «Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Θα πέσουν έξι ομάδες στο τέλος της σεζόν και αυτόματα αλλάζει η δομή του πρωταθλήματος. Αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».
Για την παρουσία του στο δ.σ. της Αλκής: «Πάντα είμαι δίπλα στην Αλκή. Είτε είμαι στο συμβούλιο της ομάδας, είτε όχι».
Για το που θα αγωνίζεται η Αλκή: «Μάλλον θα παίζουμε στο «Αμμόχωστος». Υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές».
*«Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια φέτος. Πρέπει να αποφύγουμε τα περσινά λάθη, να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και το πρωτάθλημα. Τους θέλουμε δίπλα μας για να πετύχουμε».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ