Ο Πεδρίνιο, είναι ο νούμερο «1» στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του επιτελικού μέσου, όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας από το μεσημέρι της Κυριακής. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τιμούρ να έχει το «10άρι» στην Ανόρθωση και εκτιμά ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Ράγιος, αλλά και για να ανεβάσει επίπεδο την βαρωσιώτικη ομάδα.
Ο 27χρονος επιτελικός μέσος, θεωρείται ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές της Πάσος Φερέιρα, όντας και ο αρχηγός της. Το κράτημα της μπάλας, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά σε συνδυασμό και με την τακτική του συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο, τον καθιστούν ένα από τους καλύτερους στη συγκεκριμένη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Πεδρίνιο, επίσης, συγκαταλέγεται μέσα στους ποδοσφαιριστές της Πριμέιρα Λίγκα με τις περισσότερες εύστοχες μεταβιβάσεις.
Πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2017, για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί αρκετά «ζεστά» και ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα απέστειλε και σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει, με την Πάσος Φερέιρα, τότε, να ζητά 1.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε προχωρήσει τότε στην απόκτησή του, όμως είχε παίξει ξανά στο ρεπορτάζ της ομάδας, χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.
Στην Ανόρθωση, μπαίνοντας σε συζητήσεις μαζί του, βλέπουν και τη θετική προοπτική του ποδοσφαιριστή, να αλλάξει για τρίτη(μόλις!) φορά ομάδα στην καριέρα του και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη της συγκεκριμένης περίπτωσης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πάσος Φερέιρα αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Πόρτο και ο Πορτογάλος, λογικά, θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ