Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλάζιους».
Για το αν θα υπάρχουν ανακοινώσεις για προσθήκες: «Δεν υπάρχει κάτι επί της παρούσης. Πρέπει να κάνουμε υπομονή».
Για το αν υπάρχουν προχωρημένες επαφές: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα έρθουν πολύ ποιοτικοί και ικανοί ποδοσφαιριστές να κάνουν την διαφορά και οδηγήσουν την ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της».
Για τον Λάρσον: «Πλην από το Φιλιώτη δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν κάποιες προσυμφωνίες αλλά μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο δεν θα πούμε οτιδήποτε. Όταν έρθει η ώρα θα προβούμε σε ανακοινώσεις».
*«Διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή στην Κύπρο. Γνωρίζουμε τι ποδόσφαιρο απέδωσε όταν είχε ένα πολύ καλό ρόστερ και ο πρόεδρος θέλει να του προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί. Θέλουμε να είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και να μπαίνει στο γήπεδο και πάντα να έχει τον πρώτο λόγο».
Για τον Μπένσοπ: «Όλοι έχουν μπει στα εργομετρικά. Θα είναι κανονικά στην ομάδα ο Μπένσοπ. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να συζητάμε ονόματα».
Για τον Νσούε: «Είναι κανονικά στη διαδικασία των εργομετρικών και θα ακολουθήσει την προετοιμασία. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα σε μία μεταγραφική περίοδο. Ως εκ τούτου, όλοι έχουν την τιμή τους».
Για τον Γκακπέ: «Ο Γκακπέ είναι παρελθόν. Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας».
Για τον Μαλεκκίδη που επιβεβαιώθηκε από τον Άρη πως συνεχίζει στον Απόλλωνα: «Εγώ εκπροσωπώ τον Απόλλωνα, όχι τον Άρη. Τοποθετούμαι όταν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Τα δεδομένα είναι αυτά. Όταν υπάρξει εξέλιξη, θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας».
Για την έδρα της ομάδας στην Ευρώπη: «Θα είναι το ΓΣΠ».
Για το θέμα με τον Σπόλιαριτς: «Έχει διευθετηθεί αυτό το ζήτημα και συνεχίζει στην ΑΕΚ».
Για την προετοιμασία: «Σήμερα και αύριο εργομετρικά. Την Πέμπτη θα πάμε στις Πλάτρες».
Για τον Μπρούνο Γκάμπα: «Δεν συντρέχει λόγος να συζητώ τα δημοσιεύματα που έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα και έχουν αναδημοσιευτεί στην Κύπρο».
Για το αν έχουν επιστρέψει όλοι οι ξένοι στην Κύπρο: «Ήρθαν όλοι».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ