Ο νέος προπονητής της Αλκής, Κύπρος Μούζουρος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
«Είχα πρόταση από την Αλκή το προηγούμενο διάστημα και ήμασταν σε συζητήσεις με τον επενδυτή. Ήθελε πραγματικά ο κ. Κουττούκης να συνεργαστούμε. Προχώρησαν οι συζητήσεις και καταλήξαμε σε συμφωνία. Οι στόχοι, τι άλλο μπορεί να είναι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Έχω επίγνωση σε ποια ομάδα ανέλαβα, έχω πίστη στις δυνατότητές μου, έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες, στον κ. Κουττούκη και με τη βοήθεια του κόσμου οφείλουμε να ανεβάσουμε την Αλκή στην Α’ κατηγορία. Το όνομα της Αλκής, εκ των πραγμάτων, βάζει και τους στόχους», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έγινε ένας προϋπολογισμός πολύ ελκόμενος, που μπορεί με αυτόν τον προϋπολογισμό να ανέβει η ομάδα. Δεν είναι τα τρελά λεφτά όμως που ακούγονται. Γίνεται μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια στην Αλκή, για αυτό και απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνουμε. Δεν θα κάνουμε υπερβολικές κινήσεις. Έχουμε κλείσει το ρόστερ μέχρι το 80%. Έχουμε αρχίσει δουλειά εδώ και αρκετό καιρό».
Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε υπογράψει τα 8 από τα 10 συμβόλαια που δικαιούμαστε για τους Κύπριους. Παραμένουν δύο κινήσεις. Η μία πιθανότητα θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο. Είναι παίκτης που γνωρίζουν όλοι και αγωνίζεται στην επίθεση. Επίσης έχουμε τελειώσει την 3άδα των τερματοφυλάκων. Έχει κλείσει και ο ένας κεντρικός αμυντικός ο ξένος και σύντομα θα κλείσει και ένας ακόμη στόπερ. Δεν βιαζόμαστε και δεν θέλουμε να γίνουν λάθη. Μελετούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, σε βάθος. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα λάθους».
Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Νιώθω πανέτοιμος. Έμαθα στη ζωή μου να μη φοβάμαι τίποτα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου. Έχω εμπειρίες όμως αυτή τη στιγμή παίρνω μία ευκαιρία την οποία θέλω να αξιοποιήσω. Είναι σίγουρο ότι ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από τον πρωταθλητισμό».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ