Μπήκε από τις 22 Ιουνίου στο γήπεδο η Ανόρθωση, με στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα όσο το δυνατόν πιο σύντομα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της προετοιμασίας των κυανολεύκων στις Πλάτρες. Πριν όμως από την αναχώρηση της αποστολής, θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση στο ορεινό θέρετρο και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για όλα όσα είδε αυτές τις 8 ημέρες στον τρόπο λειτουργίας του συνόλου.
Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όμως ξέρει, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές, ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να υπάρξει χημεία και με τις νέες προσθήκες της βαρωσιώτικης ομάδας στο ρόστερ. Και ακόμη, εκκρεμούν άλλες δύο προσθήκες (τουλάχιστον) για να συμπληρωθεί το παζλ της νέας Ανόρθωσης που θα διεκδικήσει, όπως και τη σεζόν που διακόπηκε, τους δύο εγχώριους τίτλους. Μόνο που φέτος έχει και την Ευρώπη και ο 50χρονος κόουτς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βρεθεί η «Κυρία» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Και αυτές οι δύο προσθήκες είναι κρίσιμες, αφού θα συνδέσουν τη… βάση της ομάδας με το υπόλοιπο ρόστερ και την επίθεση.
Με την επιστροφή της αποστολής, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ένα 48ωρο ξεκούρασης, πριν από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, για το ορεινό θέρετρο στην Κακοπετριά, έχοντας όμως στην αποστολή και τον Ρενάτο Μαργκάσα. Ο κυπριοποιημένος άσος βγαίνει από την «καραντίνα» και θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Κύπρος ΕγγλέζοςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ