Τρέχουν στο ΑΠΟΕΛ για να κλείσουν και άλλες εκκρεμότητες που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίπτωση ακραίου επιθετικού και μάλιστα έχει ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσει η διαδικασία απόκτησής του.
Η διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια για να αποσπάσει την υπογραφή του, με την ελπίδα ότι θα προκύψει αίσιο τέλος και ο ποδοσφαιριστής θα κάνει αποδεκτή την πρόταση και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα πάρει μια από τις 15 θέσεις στον κατάλογο Α’ και στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν το ξεκαθάρισμα μέσα στις επόμενες μέρες.
Παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες και για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, καθώς η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία από αύριο ουσιαστικά χωρίς σέντερ φορ, αφού και ο Χαλένιους ακόμα δεν επέστρεψε στην Κύπρο. Με τον Σουηδό όπως είναι γνωστό υπάρχει μια ανοικτή συζήτηση είτε για αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του, είτε ακόμα και για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Το μεταγραφικό πλάνο όπως γράψαμε ξανά, περιλαμβάνει την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα πέραν του Μιγκέλ Σίλβα που αναμένεται στην Κύπρο μέχρι τη Δευτέρα, κεντρικό αμυντικό, ανασταλτικό μέσο, ακραίο επιθετικό και σέντερ φορ, με πιθανότητα διαφοροποίησης του πλάνου για επιπλέον κινήσεις στο κέντρο της άμυνας αν φύγει ο Σάβιτς και στην κορυφή της επίθεσης αναλόγως της κατάληξης της υπόθεσης Χαλένιους.
Είναι σημαντικό επίσης να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 15 Ιουλίου το θέμα Βούρου, με τον ποδοσφαιριστή να έχει άδεια μέχρι τότε για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, η οποία θα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Καμία εξέλιξη δεν προέκυψε τις τελευταίες μέρες ούτε για τον Σάβιτς που δεν περιλαμβάνεται στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κώστας Παναγιώτου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ