Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα. Το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει πολλές προσθαφαιρέσεις, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καλείται να εντάξει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.
Στην άμυνα και στο κέντρο οι θέσεις είναι συμπληρωμένες και μένει να δούμε την οριστική κατάληξη με τη  μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί που θα ακολουθήσουν αρκετές ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.
Ήδη υπάρχουν δύο συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που ήταν δεσμευμένοι μέχρι τις 30 Ιουνίου με άλλη ομάδα. Οι Νικολά Ντιγκινί και Μπαγκαλί Νταμπό θα φορέσουν τα γαλάζια και απομένει ουσιαστικά μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα. Ο Ντιγκινί είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Σωφρόνη Αυγουστή και τον έχει… ξεχωρίσει από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με τα πολύ καλά στατιστικά του όλα αυτά τα χρόνια να αποτελούν οδηγό για το μέλλον.
Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Νταμπό. Ο Γάλλος επιθετικός με καταγωγή από τη Σενεγάλη κουβαλά επίσης ένα πολύ καλό βιογραφικό και προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης για να αποτελέσει το ισχυρό δίδυμο με τον Μπένσοπ.
Διακαής πόθο αποτελεί και ο Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός που έχει συνυπάρξει μαζί με τον Ντιγκινί στον Άρη (αποχαιρέτησαν μαζί την ομάδα) έχει καλές πιθανότητες για να ενταχθεί στην ομάδα, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο αυτή τη στιγμή.
Ο Λάρσον έχει τη δυνατότητα να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις της επιθετικής γραμμής και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα, πέραν βέβαια από την ικανότητά του σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού (δημιουργικό και εκτελεστικό).
Θα ήταν ιδανικό, αν μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις κινήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει συμπληρωμένο το ρόστερ στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καμία βιασύνη και κανένα ίχνος πίεσης από την τεχνική ηγεσία και τους υπεύθυνους του προγραμματισμού.

Ανδρέας Ανδρέου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ