Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα με το μέλλον του Σάκη Κύπρου. Ο Κύπριος επιθετικός, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, εξέφρασε την επιθυμία του για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερμή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Υπήρξαν συζητήσεις με την ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε να καταλήξουμε μέχρι το τέλος της βδομάδας και να συνεχίσω. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά με τη θέληση και των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί το θέμα μέχρι το τέλος της βδομάδας. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και να επιστρέψω στην Α΄ Κατηγορία. Ευελπιστώ να καταλήξουμε θετικά».
Για τη δική του παρουσία την περσινή χρονιά: «Έκανα μια αρκετά καλή χρονιά. Είχαμε πάρα πολλή πίεση γιατί έπρεπε πάση θυσία να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Όλα τα παιδιά ανταποκριθήκαμε θετικά. Ελπίζω να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α΄ Κατηγορία».
Είχες κάποια άλλη πρόταση αυτό το διάστημα; «Είχα βολιδοσκόπηση από κάποιες ομάδες, όμως δεν είναι σωστό να κάνω επαφή με άλλη ομάδα από τη στιγμή που ο Ερμής είναι η προτεραιότητα μου. Αν δεν καταλήξουμε με τον Ερμή, θα μπορώ να μπω επίσημα σε συζητήσεις».
Για τις εμπειρίες που έχει από την παρουσία του σε Α΄ Κατηγορία και Ελλάδα: «Έχω παραστάσεις από την Α΄ Κατηγορία. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Είμαστε για αρκετό διάστημα μακριά από το γήπεδο. Θα χρειαστεί ένα διάστημα για να επανέλθουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στο 100%».
Για το νέο πρωτάθλημα: «Αυτό που επηρεάζει είναι οι συνεχόμενες αλλαγές. Τη μια χρονιά έχουμε 12 ομάδες, την άλλη 14 και την άλλη το ξανασκεφτόμαστε. Θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Με την κατάσταση που επικρατεί δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ