Η Ανόρθωση είναι σε αναμονή για τις δύο επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες θα πραγματοποιήσει ενόψει της νέας σεζόν.
Μερικές από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία της «Μεγάλης Κυρίας» παραμένουν σε στασιμότητα, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις ομάδες τους οι ποδοσφαιριστές.
Η περίπτωση του Πεδρίνιο αυξάνει τις πιθανότητες για συνεργασία με την Ανόρθωση μετά τις πληροφορίες στην Ουγγαρία ότι η Φερεντσβάρος έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της, για τον 27χρονο Πορτογάλο επιτελικό μέσο της Πάσος Φερέϊρα.
Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες στην Πορτογαλία επισημαίνουν ότι ο Πεδρίνιο έχει απορρίψει την πρόταση της Ουγγρικής ομάδας και μελετά άλλες προτάσεις από διάφορες χώρες του εξωτερικού, ανάμεσα τους Πολωνία και Κύπρος.
Η πρόταση της Ανόρθωσης δεν έχει απορριφθεί από τον Πορτογάλο, όμως, οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βιαστεί να λάβει απόφαση και περιμένει συμφέρουσα πρόταση.
Σε ότι αφορά την 2η περίπτωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε αναμονή και γι’ αυτήν αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Τουρκία.
Πρόκειται για τον 29χρονο Βόσνιο μέσο, Τζασμίν Τσακ που αγωνίζεται στην Ερζουρούμσπορ. Η ομάδα καταβάλλει προσπάθεια για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία και αν συμβεί αυτό τις επόμενες βδομάδες τότε θα προκύψουν επιπλέον εμπόδια και η Ανόρθωση πιθανόν ν’ αναγκαστεί να κινηθεί προς άλλους υποψήφιους στόχους, ώστε να στελεχώσει έγκαιρα το ρόστερ της.
Πάντως, στην Ανόρθωση δεν αγχώνονται και συστήνουν υπομονή στον κόσμο για τα νεότερα το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Γεωργιανός προπονητής θέλει να δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της Ευρώπης, με είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σημειώνεται ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες στην Ανόρθωση επικρατεί αισιοδοξία για τον στόχο αυτό και ν’ αρχίσει ιδανικά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ