Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές εξετάσεις αλλά και αυτές για τον κορωνοϊό. Σήμερα 6.30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση η οποία θα είναι κλειστή με όσους είναι παρόντες, όπως γνωρίζεται υπάρχουν απουσίες αλλά και κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ. Θα είναι μακρύ καλοκαίρι και πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά για να προετοιμαστούμε για τους στόχους που μας περιμένουν. Απουσιάζουν οι Σάβιτς, Βούρος, Ζαχίντ, Χαλένιους με ειδική άδεια. Έχω ξανά αναφέρει πως υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουμε συμφωνήσει μαζί τους κι έγινε ειδική διευθέτηση και θα ενσωματωθούν αργότερα αφού έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.
Για την προετοιμασία και τις διαφορές που προκύπτουν φέτος;
«
Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση η προετοιμασία θα κρατήσει για δύο μήνες και όχι 40 μέρες όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος που έχουμε προγραμματίσει έξι φιλικά είναι για να μπορέσει η ομάδα ν’ αποκτήσει και την αγωνιστική ένταση που χρειάζεται και να γίνει ουσιαστικά ομάδα. Σε αυτή την περίοδο προσπάθεις να «χτίσεις» και να βελτιώσεις την αγωνιστική κατάσταση σου.
Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον νεαρό τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη:
«Ήταν ένα από τα ονόματα που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά στην Α’ Εθνικη και μάλιστα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών. Όταν ήρθε ενώπιον μας αυτή η περίπτωση και ο κ. Ουζουνίδης είπε ότι πρέπει να επενδύσουμε σε αυτόν τον τερματοφύλακα. Τον εισηγήθηκε αφού χαρακτήρισε την περίπτωση του ως επένδυση. Υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Θα τον εχουμε από την αρχή της προετοιμασίας, ειναι 19 χρόνων και είναι μέλος της Εθνικής εινα σηματντικό και για την αυτοπεποίθηση του».
Θα πάτε και για άλλον έναν τερματοφύλακα;
«Ασφαλώς και θα πάμε και για 3ον τερματοφύλακα, ίσως την επόμενη βδομάδα προκύψει εξέλιξη».
Για τον Σίλβα:
«Αναμένουμε την ερχόμενη βδομάδα».
Το μεταγραφικό πλάνο αλλάζει με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί;
«Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο ν’ αντιδράσει, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να προκύψει εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και αυτό της αγοράς ποδοσφαιριστών, ειδικά την τελευταία πενταετία ο ρυθμός πώλησης δεν έχει καμία σχέση με όποιαδήποτε άλλη όμαδα στην Κύπρο.  Μας ανησυχεί φέτος το γεγονός ότι δυστυχώς χωρίς ακόμη να καταλάβουμε πλήρως τον λόγο έχουμε μεταθέσει την μεταγραφική περίοδο έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη έως τις  5 Οκτωβρίου. Θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματα των ομάδων που δεν επιθυμούν αυτό το πράγμα».
Για το ενδιαφέρον Τάμαρι και Ιωάννου;
«Προέκυψε τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ με το ΑΠΟΕΛ για τον Νικόλα Ιωάννου με συγκεκριμένη πρόταση πολύ πιο χαμηλή οικονομικά από τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε πριν από πέντε μέρες. Τίποτε άλλο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ