Αναμενόμενες μπορούν να χαρακτηριστούν οι πολλές αλλαγές στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας χρονιάς. Η προσπάθεια για «λίφτινγκ» άρχισε πριν από μερικούς μήνες όταν η διοίκηση Καραπατάκη προέβη αρχικά σε αντικαταστάσεις προσώπων σε άλλες θέσεις.
Η προσπάθεια πλέον συνεχίζεται και για το ρόστερ με τον τεχνικό διευθυντή, Αρνάλ Κόντε να «χτίζει» την νέα ΑΕΚ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκου Δημητρίου επιβεβαίωσε ουσιαστικά σχετικό δημοσιεύμα της SPORTDAY, για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν συμβόλαιο και την νέα χρονιά, όμως, είναι στην πόρτα εξόδου.
«Ο Ρουίθ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και επέστρεψε στην Κύπρο, ο Κάσες δεν θα συνεχίσει στον Βόλο και ο Κίβενι παραμένει στην Αγγλία αφού του δόθηκε άδεια. Τους έχουμε ενημερώσει και τους τρεις να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν. Έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο αλλά προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να αποχωρήσουν» σημείωσε ο Κυριάκος Δημητρίου. Την ίδια ώρα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.
«Πλάνας και Γκολομπάρτ είναι παίκτες της ομάδας, είναι στην Κύπρο αλλά σε μια μεταγραφική περίοδο δεν αποκλείεται οτιδήποτε», συμπλήρωσε ο εκπροσωπος των κιτρινοπρασίνων.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ