Ο Βασίλης Βαλλιάνος ο οποίος αποχωρεί από την ΕΝΠ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.
Η αρχική τοποθέτηση: «Μου ανακοινώθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσω και αποχώρησα, την τελευταία μέρα. Δεν είναι πρόβλημα η απόφαση, απλά δεν ήταν όμορφο να γίνει αυτό χωρίς να με καλέσει κάποιος στο γραφείο. Δεν ήταν όμορφο επειδή ήταν από ένα κινητό. Με ένα μήνυμα που μου έστειλαν».
Είχες συμβόλαιο; «Ναι είχα υπογράψει για δύο χρόνια».
Για το ότι φαίνεται ενοχλημένος από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα: «Το πιο σημαντικό σε μια συνεργασία έχει να κάνει με το σεβασμό, με την αγάπη. Με τον πρόεδρο είχαμε εξαιρετική συνεργασία, όπως και με όλους στην ομάδα. Τους αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει. Η ΕΝΠ είναι η οικογένεια μου. Η ζωή συνεχίζεται και εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε. Έχω μάθει να κρατώ τις υποσχέσεις. Είμαι άνδρας και θέλω να δείχνω τον ανδρισμό μου με τις χειραψίες και το λόγο μου».
Για τις ξεχωριστές αναμνήσεις και το παιχνίδι με την Αλκή: «Όμορφες στιγμές με όμορφες αναμνήσεις. Κάθε λεπτό έδινα τα πάντα για την ομάδα. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα. Ήταν κάτι μοναδικό. Ο γιος μου ήταν τριών μηνών και ήταν στο γήπεδο».
Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του: «Οφείλω να γυρίσω σελίδα. Αν η ομάδα με είχε αποδεσμεύσει 10 μέρες πριν, θα ανακοίνωνα τώρα το νέο σταθμό στην καριέρα μου».
Προτιμάς να παραμείνεις στην Κύπρο; «Οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί θα είναι για το καλό της καριέρας μου και της οικογένειας μου. Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο. Άλλωστε έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν στο εξωτερικό».
Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα. Είναι όμορφο να σε αγαπάει πολύς κόσμος και από πολλές ομάδες. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ