Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού αλλά και για την θετική εξέλιξη που είχε τελικά η περίπτωση Γιάννη Γερολέμου αλλά και του Μηνά Αντωνίου.
Αναλυτικά:
«Όλοι γνωρίζουν ότι γίνονται συζητήσεις. Είναι και οι δύο παιδιά δικά μας, καταθέσαμε την καλύτερη δυνατή προσφορά, θέλαμε να βρεθεί η λύση και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Για την περίπτωση Γερολέμου θα σας ενημέρωσουμε όταν θα προκύψει οριστική κατάληξη και επέκταση της συνεργασίας. Δεν  μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΑΕΛ, θέλαμε να ειναι κοντά μας. Σημαντικό είναι να προκύψει συμφωνία και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες. Το ίδιο ισχυει Μηνά Αντωνίου».
Γκαστανιάγα και Τόρες είναι αρνητικοί για νέα συνεργασία;
«Δεν θέλω να επεκταθώ, οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει στην ομάδα».
Για το εμπάργκο μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ;
«Για το εμπάργκο πρέπει να πω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας γίνονται κάποιες ενέργειες και όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές κανονικά στην ομάδα. Υπάρχει τριετές πλάνο στην ΑΕΛ. Δεν θέλουμε να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις, θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα…Η θέση του επιθετικού είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου, πιθανόν να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα σε περίπτωση που προκύψουν αποχωρήσεις από την ομάδα».
Η προετοιμασία της ομάδας;
«Αυτή θα γίνει στο Πελέντρι στις 27 Ιουλίου, προγραμματίζονται οκτώ φιλικά και θα προκύψει ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο Δεν έχουν έρθει όλοι οι ποοδοσφαιριστές, λόγω της κατάστασης, θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες και θα μπούμε δυναμικά για να διεκδικήσουμε τίτλους».
Κόσμος και εισιτήρια διαρκείας:
«
Θα ήταν θετικό να υπήρχε έστω κι ένα ποσοστό στο γήπεδο. Σε ότι αφορά τα εισιτήρια περιμένουμε την απόφαση γαι να τεθεί σε λειτουργία το πλάνο προπώλησης με εισιτήρια σε χαμηλή τιμή».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ