Στην έννοια της οικογένειας που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου για την νέα αρχή που επιχειρείται στον σύλλογο.
«Τα τελευταία 33 χρόνια που ήταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου, τα 30 ήμουν παρών. Από τον κ. Παύλο, τον κ. Θανάση, τον κ. Κώστα μέχρι τον Δημήτρη, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, κάτι που είναι σπάνιο. Όχι μόνο επειδή έφερε τρόπαια και τίτλους. Κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που δεν είναι εύκολο. Να δημιουργήσει την έννοια της οικογένειας. Ναι μεν είναι επαγγελματικά, αλλά στο δικό μας μυαλό είναι διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο νέος general manager των «πράσινων» και συνέχισε:
«Έχει δημιουργηθεί μια παναθηναϊκή κουλτούρα. Η κληρονομιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου είναι τεράστια, πέρα από το μπάσκετ. Έχει ξεκινήσει από το παρελθόν και είναι το μέλλον στα 700 παιδάκια που έχουμε στις Ακαδημίες. Είναι υποχρέωση να κρατήσουμε την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Την αγάπη και την ενέργειά του. Οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές. Εγώ με τον Δημήτρη δεν βάλαμε ποτέ μπροστά τους τίτλους. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο. Να φτιάξουμε μια παναθηναϊκή ομάδα. Μια ομάδα που θα βγάζει υγεία. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Δεν γίνεται να είμαστε δίπλα της μόνο στα πάνω της. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα κάτω της. Είναι νομοτελειακό αυτό. Εκεί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά που έρχονται από πίσω»


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ