• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Θυμωμένος με πολιτεία και ΚΟΠ»!
03/07/2020 14:37

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για τη συνέλευση που θα γίνει στις 17:30: «Είναι η κορυφαία εκδήλωση των εργασιών της εταιρείας. Γίνονται παρουσιάσεις όλων των θεμάτων που αφορούν την εταιρία. Γίνεται και ο απολογισμός του δ.σ. για τα πεπραγμένα. Καθορίζονται επίσης και οι στόχοι για τη νέα περίοδο».
Για το οικονομικό: «Γυρίζοντας το ρολόι πίσω, ένα χρόνο προηγουμένως, όταν ανέλαβα να παίξω το ρόλο του συντονιστή για να προχωρήσουμε μπροστά και βλέποντας που είμαστε σήμερα, έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως εφησυχασμός ή ως επιτυχία. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να φέρουμε την εταιρεία εκεί που πρέπει. Μόνο έτσι θα μπορεί η Ανόρθωση να είναι μόνιμα στα ψηλά σκαλοπάτια. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε θέσεις τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο».
Για το μπάτζετ: «Θα είναι περίπου το ίδιο με πέρσι».
Για το ότι δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες όπως έγινε πέρσι: «Έχει γίνει αρκετή δουλειά στο θέμα του προγραμματισμού, έγιναν αρκετές προσθήκες και απομένουν κάποιες κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ. Θα είναι μια περίεργη χρονιά με αστάθμητους παράγοντες όσον αφορά τα έσοδα μας. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με τα εισιτήρια διαρκείας. Περιμένουμε κάποιες οδηγίες. Θέλω να εκφράσω την απαρέσκεια μου απέναντι στις αρχές του αθλητισμού για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να αποδώσω ευθύνες και στην ηγεσία της ΚΟΠ που έπρεπε να ήταν πιο ενεργή. Υπάρχει μια αδικαιολόγητη κωλυσιεργία. Εύχομαι μέχρι την άλλη βδομάδα να έχουμε καταλήξει κάπου»
Στην ΚΟΠ τι λένε; «Λένε ότι αναμένουν. Δεν υπάρχει η σωστή ευαισθησία για να βοηθηθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου».
Λέχθηκε για ένα ποσοστό παρουσίας κόσμου στα γήπεδα στο 33%. Με ποιο ποσοστό παρουσίας θα είστε ικανοποιημένοι; «Ήταν μια σκέψη που έγινε πριν ένα μήνα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ διαφορετικά δεδομένα. Ευελπιστούμε να έχουμε στο πλευρό μας όσο πιο πολλούς φιλάθλους γίνεται. Ρωτούν και οι εταιρείες που θέλουν να διαφημίσουν. Δυστυχώς είμαι θυμωμένος με την πολιτεία, με τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ. Εύχομαι αρχές της βδομάδες να ξεκαθαρίσουμε».
Θα γίνει υπέρβαση στο ρόστερ; «Έχει καθοριστεί το μπάτζετ. Οι υπερβάσεις γίνονται όταν κρίνεται αναγκαίο. Για μας δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά οι παίκτες ουσίας. Αυτή είναι η φιλοσοφία όλων μας».
Για τον Πεδρίνιο; «Γράφονται πολλά και για πολλούς. Ούτε εγώ μπαίνω σε καθημερινή ονοματολογία. Όταν υπάρχει πρόσφορο έδαφος και είμαστε στα τελικά στάδια, ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς που πρέπει. Ονόματα πολλά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί».
Αν προκύπτει εκ νέου ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Θεοδώρου: «Διάβασα σήμερα το δημοσίευμα. Δεν το επιβεβαιώνω. Έγινε μια κρούση παλαιότερα και οι απαιτήσεις ήταν υπερβολικές. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το δημοσίευμα. Δεν έχει γίνει καμία κρούση από την Ανόρθωση».
Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι θετικό το ότι ξεκινούμε Σεπτέμβριο. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε κάποια παιχνίδι στα πόδια μας. Δεν θα πάει η ομάδα στην Ευρώπη χωρίς να έχει δώσει επίσημα παιχνίδια. Για το ότι είναι μονά τα παιχνίδια, αυτά είναι παγίδα. Μπορεί να λειτουργήσει υπέρ και εναντίον».
Για την τιμωρία έδρας που κουβαλά η Ανόρθωση: «Κάναμε κάποια διαβήματα προ 6μηνίας. Απαιτούσαμε τη διαγραφή της τιμωρίας. Πήραμε αρνητική απάντηση. Πριν περίπου τρεις βδομάδες, κάναμε νέα διαβήματα και αναμένουμε απάντηση. Ζητήσαμε να μετρήσει η τιμωρία σε περίπτωση που κληρωθούμε να παίξουμε στην έδρα μας».
Για τα έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Διερωτώμαι με ποιο τρόπο πλασάρουν κάποια πράγματα. Έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για τη συμπερίληψη του στα γήπεδα Κατηγορίας 3».


btm