Σήκωσαν μανίκια στο ΑΠΟΕΛ, καθώς από χθες άρχισε η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Μια χρονιά που οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούν τον πήχη των στόχων τους στα ύψη, καθώς φιλοδοξούν να φτιάξουν μια νέα ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις πρωταγωνιστικούς στόχους.

Μπορεί να γίνεται προσπάθεια να πέσει το μισθολόγιο, σε καμία περίπτωση όμως δεν γίνονται εκπτώσεις στους διαχρονικούς στόχους των γαλαζοκιτρίνων. Φτιάχνεται μια ομάδα με τη σφραγίδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος είναι αρκετά αισιόδοξος και σίγουρος ότι το σύνολο που θα δημιουργήσει με δικές του επιλογές θα έχει την ικανότητα να δώσει συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες.

Δεν υπήρχε απαρτία στην πρώτη προπόνηση, καθώς απουσίαζαν οι Βουγιαντίν Σάβιτς και Πραξιτέλης Βούρος που έχουν εξασφαλίσει άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με άδεια βρίσκεται επίσης στη Νορβηγία ο Γκάγιας Ζαχίντ, καθώς και ο Χαλένιους ο οποίος βρίσκεται στη Σουηδία και το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ παραμένει αβέβαιο.

Επίσης δεν βρίσκονταν χθες στον Αρχάγγελο και ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ανακοινώθηκαν ακόμα και πρόκειται για τους Μιγκέλ Σίλβα, Μάριους Λουντεμό και Βίκτωρ Κλωναρίδη, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σε κατοπινό στάδιο στην προετοιμασία. Οι πληροφορίες μας για τον Σίλβα αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στην Κύπρο Κυριακή ή Δευτέρα για τα διαδικαστικά, ο Κλωναρίδης στις 10 Ιουλίου και ο Λουντεμό μέχρι τα μέσα του μήνα.

Το ΑΠΟΕΛ θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά όλοι φιλοδοξούν πως όταν συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ η ομάδα θα είναι πολύ ισχυρή και ικανή  να έχει μια πολύ καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει.

Κώστας Παναγιώτου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ