Η παρουσία του μεγαλομετόχου, Χρίστου Πουλλαϊδη στα διοικητικά της εταιρείας της Ανόρθωσης δίνει οικονομικές ανάσες στην ομάδα και βοήθεια ως προς την προσπάθεια που καταβάλλει όχι μόνο για να διατηρηθεί στην ζωή αλλά και για να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
Όπως αναφέρθηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της εταιρείας κατά το 2019 το έλλειμμα που παρουσιάζεται αγγίζει το 2,8 εκατομμύρια ευρώ!
Τα 2,5 εκ. ευρώ αφορούν αποφάσεις που λήφθηκαν για τις περιπτώσεις όπως είναι η  Όρενμπουργκ, τον ατζέντη Μαμούκα, τον προπονητή Ρόνι Λέβι αλλά και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν κατέγραψαν ούτε ένα λεπτό στην ομάδα (Λόβριτς).
Μάλιστα για τον Ρόνι Λέβι, ο μεγαλομέτοχος στην Ανόρθωση εξέφρασε δυσαρέσκεια για τη στάση που επέδειξε στις διαπραγματεύεις για τις οφειλές τους και σημείωσε ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος στην ομάδα.
Οι περιπτώσεις που έχουν διευθετηθεί οικονομικά ξεπερνούν τις 40 όπως αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση κι αρκετές από αυτές αφορούσαν υποθέσεις επί εποχής της διοίκησης, Ανδρέα Παντελή.
Το μπάτζετ για το 2020-2021 στο ποσφαιρικό τμήμα θα είναι περίπου γύρω στα 3,5 εκ. ευρώ.
Στα διοικητικά της εταιρείας για την επόμενη διετία παραμένουν οι Ευγένιος Χαμπουλλάς (πρόεδρος), Ανδρέας Πουλλαΐδης (αναπληρωτής πρόεδρος), Ανδρέας Ανδρέου, Παναγιώτης Σαλαφώρης, Παναγιώτης Παναγή και Γιάννος Κωνσταντίνου.
Κατερίνα Κυριάκου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ