Προς το τέλος του μήνα υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο διεθνής μέσος που υποβλήθηκε σε επέμβαση, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την προσπάθεια του για επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.  Θα χάσει τα πρώτα φιλικά, ωστόσο εκτιμάται ότι θα μπορέσει σύντομα να βρει το κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας για να υπολογίζεται στο πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Όσον αφορά την προετοιμασία, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μόνο απογευματινή προπόνηση, καθώς το πρωί ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν.

Για τις δύο τελευταίες μέρες παραμονής της ομάδας στην Κακοπετριά, Τρίτη και Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, την Πέμπτη θα γίνει πρωινή και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στη Λάρνακα. Θα δοθεί ρεπό μέχρι την Κυριακή και από τη Δευτέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο αθλητικό κέντρο «Αντώνης Κκαράς».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ