Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Μάριος Μιτσίδης, με αφορμή την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Για την έναρξη της προετοιμασίας:

«Είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση και ξεκινάμε να μπαίνουμε στους ρυθμούς για το νέο πρωτάθλημα».

Με ποια δεόμενα αρχίζει η νέα χρονιά:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δείξαμε πέρσι ότι μπορούσαμε, έχουμε διατηρήσει τον κορμό της ομάδας και ελπίζω να μπούμε και φέτος δυνατά στο πρωτάθλημα».

Για τα μέτρα που λαμβάνονται στις προπονήσεις:

«Τα μέτρα που θα ληφθούν είναι αυτά που απαιτούνται για να είναι εντάξει οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Για τον προγραμματισμό:

«Υπάρχει στα σχέδια να γίνει ακόμα μια μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού και έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Θέλαμε να κλείσουμε το ρόστερ πριν την έναρξη δεν τα καταφέραμε αλλά δεν θα βιαστούμε. Με αυτή την προσθήκη θα κλείσει το ρόστερ εκτός και αν έρθει κάτι εξαιρετικό στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε τον ίδιο προπονητή, οι ποδοσφαιριστές κατά 90% οι ίδιοι και έτσι θεωρώ ότι θα χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τη σταθερότητα που επιβάλλεται να έχει η ομάδα:

«Πέρσι δεν είχαμε σταθερότητα, αλλά κάποια ξεσπάσματα. Φέτος θέλουμε να ξεκινήσουμε και να έχουμε σταθερή πορεία. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, οι ομάδες που ανέβηκαν θα είναι δυνατές και με τον προπονητή μας που έμεινε και γνωρίζει τα πράγματα θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή παρουσία».

Για τα έργα στο Δασάκι:

Γίνονται συνέχεια βελτιωτικά έργα, ότι χρειάζεται για να γίνονται αγώνες αυτό θα γίνει και συνέχεια γίνονται βελτιώσεις για να φιλοξενήσει το γήπεδο αγώνες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ