• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Μας ενδιαφέρει ο Λάρσον, αλλά…»
06/07/2020 12:27
«Μας ενδιαφέρει ο Λάρσον, αλλά…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ποια είναι η κατάσταση του Ντένιτς και πως θα χειριστείτε την περίπτωση Μάρκοβιτς;
«Δεν συντρέχει ανησυχία για την υγεία του ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής είναι χωρίς συμπτώματα στο σπίτι του και η ομάδα είναι σε συνεχή επαφή με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας για να εφαρμόσουμε όσα προκύπτουν από τα πρωτόκολλά. Με την άφιξη του πέρασε από το τεστ και όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα έμεινε στο σπίτι, δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν. Τόσο ο Μάρκοβιτς όσο και ένας υπάλληλος της εταιρείας που τους παρέλαβε από τον αεροδρόμιο είναι αρνητικοί αλλά θα μείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες, Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι ιδιαίτερο, είναι κάτι που ταλανίζει τον κόσμο εδώ και τέσσερεις μήνες».
Έχετε ενημέρωση για το πρωτόκολλο; «Θα περιμένουμε την ενημέρωση από την ΚΟΠ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είναι ένα μάθημα για εμάς, το πώς το αντιμετωπίζουν και πως προχωρούν. Υπάρχει ακόμα δρόμος για να δούμε την τελική μορφή του πρωτοκόλλου».
Τι γίνεται με την επιπλέον ενίσχυση; «Υπολείπεται μια προσθήκη στην μεσοεπιθετική γραμμή και κάποιες προσθήκες στον κατάλογο β΄. Μετά από καιρό συμπληρώσαμε νωρίς πέραν του 90% του ρόστερ. Θα γίνει σωστά η προετοιμασία χωρίς να έχουμε κατά νου την Ευρώπη η οποία μας πίεζε τα προηγούμενα χρόνια, έπρεπε να προετοιμαστούμε σε 25 μέρες. Είναι σημαντικό για τον Σωφρόνη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του σε σχέση με πέρσι που κάποιοι καθυστέρησαν να έρθουν. Έχουμε μπροστά μας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυση. Δεν μας πιέζει τίποτα και ο χρόνος δεν είναι απέναντι μας αυτή την φορά».
Για τους Ντιγκινί και Νταμπό που ανακοινώθηκαν: «Θέλαμε να προσδώσουμε ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσουν. Είναι και ο Γιαννιώτας εκεί και ο Μπένσοπ και ο Πίττας και θα προχωρήσουμε σε ακόμα μια προσθήκης στην επίθεση. Προμηνύεται μεγάλη  μάχη στην γραμμή κρούσης. Η έλλειψη επιλογών στο δεύτερο μισό της περιόδου που ολοκληρώθηκε μιας στοίχισε. Τώρα είμαστε γεμάτοι σε όλες τις γραμμές, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση».
Ήταν και όμορφο το βίντεο που τους παρουσιάσατε; «Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε τέσσερα άτομα στο γραφείο τύπου και είναι καταλυτική η σύμβολο των Πάνου Κώστα και Πανίκου Φραγκούδη που είναι σημαντικοί για το γραφείο τύπου»
Τι γίνεται με την περίπτωση Λάρσον; «Δεν επιβεβαιώσαμε ποτέ για καμιά περίπτωση. Εμείς ξέρουμε τις προτεραιότητες μας. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Πριμέρα Ντιβιζιόν και άλλα πρωταθλήματα. Εμείς θέλουμε περισσότερη ποιότητα και εμπειρία στην επιθετική γραμμή».
Αυτά δήλωσες και για τους Νταμπό και Ντιγκινί και στο τέλος έκλεισαν: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, μας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στην σχετική λίστα».
Για την ενίσχυση για τον κατάλογο β΄: «Έχουμε μια καλή προϊστορία από τον κατάλογο β΄, επωφεληθήκαμε και αγωνιστικά και οικονομικά από κάποιους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια».
Για τον Νσούε: «Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και κάνει κανονικά προπονήσεις».
Ποια είναι η κατάσταση του Χάμπου Κυριάκου; «Ο Χάμπος ακολουθεί το τελικό στάδιο ενδυνάμωσης μετά την επέμβαση του. Κάνει πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο. Οι υπόλοιποι έτρεξαν αρκετά χθες, σήμερα γυμναστήριο και απόγευμα στο γήπεδο».
Ο κόσμος πήγε στις Πλάτρες και  ζήτησε νταμπλ από προπονητή και ποδοσφαιριστές: «Δεν είναι επιπλέον πίεση, είναι καθήκον και υποχρέωση μας να δώσουμε χαρά στον κόσμο».


btm