Από τη στιγμή που οι εκκρεμότητες δεν είναι πολλές για να πάρει το ρόστερ της Ανόρθωσης την τελική του μορφή, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει την πολυτέλεια να δείξει υπομονή προκειμένου να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Ο προπονητής της «κυρίας» όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πεδρίνιο για τη θέση του επιτελικού μέσου, ωστόσο δεν έχει μείνει μόνο στον Πορτογάλο, που έχει υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του μήνα με την Πάσος Φερέιρα.
Η αλήθεια είναι πως ο Τιμούρ βλέπει και άλλες επιλογές και ξέρει ότι πρόκειται για θέση «κλειδί» στο παζλ για το χτίσιμο της ομάδας που θα παρουσιάσει στη νέα σεζόν.
Ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Ράγιος που έκανε καταπληκτική χρονιά.
Ο Πεδρίνιο παραμένει μια επιλογή που ενδιαφέρει τον Τιμούρ και βρίσκεται στον κατάλογο των υποψηφίων για να αποτελέσει την επιλογή για τη θέση του επιτελικού μέσου. Αξιολογούνται όμως και άλλοι ποδοσφαιριστές και μάλιστα ο κόουτς της «κυρίας» ψάχνει και για ακόμα καλύτερη λύση.
Αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα είναι δημιουργικός και αποτελεσματικός, έχοντας περίπου τα χαρακτηριστικά του Ρούμπεν Ράγιος, θα προτιμηθεί. O Πεδρίνιο έχει μεν πολύ καλά οργανωτικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι ποδοσφαιριστής που συνεισφέρει ιδιαίτερα στο σκοράρισμα της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό της Ανόρθωσης και μπορούν να δώσουν λύσεις σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Οκριασβίλι είναι ποδοσφαιριστής που έχει τα φόντα να ανταποκριθεί και θεωρείται δεδομένο ότι στα πρώτα φιλικά θα χρησιμοποιηθεί εκεί. Ο Τιμούρ πιστεύει πολύ στις ικανότητες του συμπατριώτη του και γι’ αυτό δεν αισθάνεται πίεση χρόνου προκειμένου να καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί.
Για την άλλη θέση στη μεσαία γραμμή που ψάχνει για ενίσχυση η Ανόρθωση δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη. Αξιολογούνται ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έγινε καμιά κουβέντα με οποιοδήποτε και δεν είναι επίσης θέμα που επείγει για να κλείσει.

Κώστας Παναγιώτου 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ