Δεν προέκυψε μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική εξέλιξη στα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας. Η επιτροπή προγραμματισμού συνεχίζει τις διεργασίες για ενίσχυση του ρόστερ, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, ορισμένοι επιθετικοί έχουν ξεχωρίσει, αλλά δεν υπάρχει κάτι το πολύ προχωρημένο. Πάντως πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει στασιμότητα, αντίθετα γίνεται πολλή δουλειά στο θέμα της ενίσχυσης και η προσπάθεια είναι συνεχής για να προκύψει συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει σύντομα στην Κύπρο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Παπουλής και Κίκο.

Η αποστολή της Ομόνοιας έχει μεταβεί από χθες Δευτέρα (6/7) στην Κυπερούντα, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουλίου, με τις προπονήσεις να γίνονται σε σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες. Οι προπονήσεις είναι καθημερινά διπλές και θα γίνονται πρωί και απόγευμα.

Θυμίζουμε, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι το Σάββατο 11/7 η Ομόνοια θα δώσει φιλικό παιγνίδι με την Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος» (18:00), στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας περιόδου.

Στέλλα Σωκράτους  


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ