Μετά τα ιατρικά τεστ, τα εργομετρικά αλλά και τα τεστ κορωνοϊού, ο οποίος φαίνεται ότι ταλαιπώρησε τον Απόλλωνα, η ομάδα αρχίζει για τα καλά δουλειά ενόψει και της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να καταπίνουν χιλιόμετρα στις Πλάτρες και πήραν και μπάλα καθώς μιλάμε για το πρώτο και βασικό κομμάτι του σταδίου της προετοιμασίας. Το στοίχημα είναι η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει, δηλαδή σε ενάμιση περίπου μήνα στις 22 Αυγούστου που αρχίζει το πρωτάθλημα και λίγες μέρες αργότερα στις 27 του ίδιου μήνα όταν ο Απόλλωνας, Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος, θα ριχθεί στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Είναι σημαντικό που η ομάδα θα πάει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς έχοντας στα πόδια της όχι μόνο φιλικά παιχνίδια αλλά και ένα επίσημο, αυτό της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν αυτό θα είναι ντέρμπι. Οι αρχικοί υπολογισμοί έλεγαν ότι θα ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ο πρώτος προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ ορίστηκε μια εβδομάδα αργότερα από την UEFA.
Υπάρχουν νέα πρόσωπα στις Πλάτρες όπως ο Φιλιώτης, ο Μαλεκκίδης, ο Νταμπό και ο Ντιγκινί, αλλά το ρόστερ έχει ακόμα εκκρεμότητες. Πέραν των εκκρεμοτήτων αυτών, είναι και αυτοί που λόγω κορωνοϊού είτε σαν θετικοί στον ιό είτε προληπτικά θα μείνουν Λεμεσό και μιλάμε για τους Ντένιτς (θετικός) και Μάρκοβιτς (βγήκε αρνητικό το τεστ αλλά θα μείνει σε αυτοπεριορισμό). Σιγά, σιγά εφόσον γεμίσει η ομάδα, ο Σωφρόνης θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα ο Απόλλωνας μπήκε για τα καλά σε ρυθμούς της σεζόν 2020-2021.
Πάντως ακόμα και με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχει τώρα στην διάθεσή του ο Σωφρόνης μπορεί να πορευθεί στα πρώτα ματς αλλά θέλει και ο ίδιος να κλείσουν και άλλες εκκρεμότητες προκειμένου οι νέοι ποδοσφαιριστές να δέσουν καλύτερα με την ομάδα ενόψει και της νέας χρονιάς. Είναι σημαντικό και για τους ίδιους να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από πλευράς αντοχών αλλά και σημαντικό για την ομάδα από πλευράς χημείας-δεσίματος.

Χρίστος Χρίστου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ