Την απάντηση του Μούσα Τάμαρι περίμεναν χθες στο ΑΠΟΕΛ, με τις ενδείξεις σύμφωνα και με τις τοποθετήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή να δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους.
Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, αν επιβεβαιωθούν οι ενδείξεις (μέχρι αργά χθες δεν υπήρχε ενημέρωση), θα ενεργοποιήσει ένα διαφορετικό πλάνο προκειμένου να μην χάσει τζάμπα τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει τον Μάιο του 2021.
Η αλήθεια είναι ότι αρχικά υπήρχε αισιοδοξία πως το θέμα με τον Ιορδανό θα είχε αίσια κατάληξη με την επέκταση του συμβολαίου του, όμως τις τελευταίες μέρες το σκηνικό ανατράπηκε και η αίσθηση που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι τόσο από τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή όσο και από τον τρόπο που λειτούργησε η οικογένεια και ο δικηγόρος του, προετοιμάστηκαν για το αρνητικό σενάριο.
Το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας ότι επίσημα από τον Ιανουάριο μπορεί να συζητήσει και να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά και πως είναι δεδομένο ότι έχει μπει ο περίγυρος του στη διαδικασία επαφών με συλλόγους του εξωτερικού, υποχρεώνουν τους γαλαζοκίτρινους να διαχειριστούν διαφορετικά το όλο θέμα.
Όπως γράψαμε ξανά, πρόσφατα η Αλμερία είχε προσεγγίσει μέσω μάνατζερ το ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας την πρόθεση να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ιορδανό. Με τα δεδομένα που δημιουργούνται και αν δεν προκύψει ανατροπή στις προθέσεις του Τάμαρι, με ένα τέτοιο ποσό οι γαλαζοκίτρινοι αναμένεται να πουν το «ναι» για την παραχώρησή του, αποκομίζοντας τουλάχιστον κέρδος από τον Ιορδανό.

Κώστας Παναγιώτου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ