Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Κωνσταντίνος Φάνου.
Για το θέμα με το ποσοστό του κόσμου στα γήπεδα: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα περάσει το αίτημα για 1/3 της χωρητικότητας των γηπέδων».
Ο Δημήτρης Λάζος είπε ότι θα είναι καταστροφικό για τα σωματεία αν ισχύσει οτιδήποτε λιγότερο από 33%, συμφωνείς μαζί του; «Το 33% με βάση τα περσινά νούμερα και αν βγάλουμε έξω κάποια παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους θα είναι κοντά τα νούμερα που είχαμε. Στο θέμα των επισήμων που είναι πιο ακριβά τα εισιτήρια αντί να πουλήσουμε 140 εισιτήρια θα πουλήσουμε 50. Αμέσως χάνονται 60-70 χιλιάδων ευρώ».
Τι γίνεται με τον προγραμματισμό; «Θα δούμε αν θα αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα άρχισε τα εργομετρικά και θα μπούμε σιγά, σιγά στις προπονήσεις. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα και το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θέλουμε να κάνουμε ξεκίνημα με το δεξί και όχι όπως τα τελευταία δύο χρόνια που μπαίναμε με το αριστερό».
Θα είναι έτοιμη η Ένωση όταν πρέπει; Κάποιοι λένε ότι αργήσατε: «Από πλευράς φυσικής κατάσταση θα είμαστε έτοιμοι. Τώρα από πλευράς μεταγραφών είναι σχετικά. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι καλύτερα να κλείσουν σύντομα, κάποιος θα πει καλύτερα να υπάρχει υπομονή. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, περιμένουμε απαντήσεις και ανάλογα με αυτά θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».
Ακόμα πόσες προσθήκες θα γίνουν; «Βάζω σαν μίνιμουμ αριθμό τις τρεις ακόμα προσθήκες και θα δούμε τι ανάγκες θα φανούν στην πορεία».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ