Ο Ραούλ Ρουίθ συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ, ώστε να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα της Λάρνακας και να μεταβεί στην Ισπανία για λογαριασμό της Έρκουλες.
Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν προέκυψε εξέλιξη και δημοσιεύματα στην Ισπανία φέρουν την Έρκουλες να βρίσκεται σε στάση αναμονής όσον αφορά στην προσθήκη του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.
Ο Ισπανός ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ βρίσκεται στην Κύπρο και προπονείται με την ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα καταβάλλονται προσπάθειες για τερματισμό του συμβολαίου συνεργασίας.
Το θέμα είναι οικονομικό αφού ο Ρουίθ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την νέα χρονιά στην ΑΕΚ και παρόλο που είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, για την ώρα παρουσιάζονται δυσκολίες ως προς την εξεύρεση λύσης που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
«Κλειδί στην υπόθεση είναι το «διαζύγιο» από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο και διαπραγματεύεται με την διοίκηση για τερματισμό του συμβολαίου του. Χωρίς αυτό, η μετακίνησή του στην Έρκουλες είναι ανέφικτη», γράφουν χαρακτηριστικά στην Ισπανία.
Πάντως, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές (Κάσες, Κίβενι) είναι εκτός πλάνων και ψάχνουν τρόπο να λύσουν την συνεργασία τους με την ΑΕΚ.
Κατερίνα Κυριάκου 

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ