Προτεραιότητα σε δύο ακόμη μεταγραφές που προορίζονται ως βασικοί για το ρόστερ δίνεται στην ΑΕΛ με τον προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ να ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και δεξί μπακ.
Ο Βόσνιος τεχνικός δεν επιθυμεί επιθετικό πρώτης επιλογής και δίνει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, ώστε αυτό να κλείσει το συντομότερο και να μπορέσει η ομάδα να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.
Την ίδια ώρα, κάποια θέματα παραμένουν σε εκρεμμότητα, ενώ αρκετά άλλα έχουν ολοκληρωθεί θετικά. Τελευταία εξέλιξη ήταν το αίσιο τέλος από τις επαφές της διοίκησης με τον Μάνουελ Τόρες ο οποίος αποδέχθηκε τελικά την μείωση των απολαβών του και ταυτόχρονα επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΛ έως το 2023.
Σημειώνεται ότι η διοίκηση Σοφοκλέους διεμήνυσε στον Γιαν Καστανιάγα να ψάξει να βρει άλλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος Σοφοκλέους είναι δυσαρεστημένος με την στάση του ποδοσφαιριστή που δεν αποδέχθηκε αναπροσαρμογή συμβολαίου.
Την ίδια ώρα η ΑΕΛ είναι σε αναμονή για τον νεαρό επιθετικό, Δανιήλ Παρούτη της Νοβάρα, μετά την κατάθεση πρότασης, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κατερίνα Κυριάκου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ