Μετά από περίπου δυο βδομάδες προετοιμασία, η Ομόνοια δίνει σήμερα το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος» (18:00). Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Χένινγκ Μπεργκ για να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα σε σχέση με την ετοιμότητα της ομάδας του, να δοκιμάσει κάποια πράγματα, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο τα δυο φετινά αποκτήματα, οι Παπουλής και Κίκο. Είναι ο πρώτος αγώνας του «τριφυλλιού», έστω και φιλικός, από τις αρχές Μαρτίου, όταν είχε δώσει το τελευταίο παιγνίδι πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης ο Φαμπιάνο, ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό και αυτό το φιλικό είναι πολύ χρήσιμο, για να πάρει λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος ο Παναγή, ο οποίος δεν θα είναι στις επιλογές γι’ αυτή τη φιλική αναμέτρηση.
Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια θα μεταδοθεί ζωντανά από το OFC TV το σημερινό φιλικό παιχνίδι. Απαιτείται δωρεάν εγγραφή και ακολούθως χρησιμοποιώντας το Username και το Password μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Ζωντανή Προβολή του αγώνα, αλλά και το υπόλοιπο υλικό που υπάρχει στην πλατφόρμα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φιλικό με τη Δόξα θα είναι κλειστό για το κοινό. Για το φιλικό με τον Άρη (17.07, 18:00/  Κοινοτικό Στάδιο Κυπερούντας) θα αναμένουν τα σχετικά διατάγματα.

Στέλλα Σωκράτους 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ