Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια, είχε θέσει σαν απαραίτητη προϋπόθεση να δείχνει συνέπεια στις υποχρεώσεις της η διοίκηση προς το Ποδοσφαιρικό Τμήμα.
Η τεράστια συμβολή του Χρίστου Πουλλαΐδη και οι σωστοί χειρισμοί της διοίκησης Ευγένιου Χαμπουλλά, έφεραν απόλυτη συνέπεια, με τις πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους και όλα λειτούργησαν άψογα. Ήταν και αυτός ένας πολύ σημαντικός λόγος που η Ανόρθωση είχε καλή πορεία, αφού είχε υγεία στον τρόπο λειτουργίας της και αυτό είχε σαν φυσιολογικό επακόλουθο να βγάζει υγεία και στο γήπεδο.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών η διοίκηση θα «καθαρίσει» με τις υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020 και θα μπει η ομάδα στη νέα σεζόν χωρίς να κουβαλά την παραμικρή εκκρεμότητα. Εκείνο που έχει απομείνει ουσιαστικά είναι η καταβολή μισού μισθού, βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει με τους ποδοσφαιριστές όταν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα. Τότε είχαν κάτσει στο τραπέζι ποδοσφαιριστές και διοίκηση και κατέληξαν σε συμφωνία που τηρήθηκε κατά γράμμα.
Με τη διευθέτηση και αυτού του θέματος, κλείνει η σεζόν με ιδανικό τρόπο όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς το Ποδοσφαιρικό Τμήμα, εξέλιξη που φέρνει την απόλυτη ικανοποίηση στον Τιμούρ Κετσπάγια, που είδε τις υποσχέσεις που είχε πάρει αναλαμβάνοντας τα ηνία να υλοποιούνται στον απόλυτο βαθμό.
Με τις υγιείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μένουν απόλυτα προσηλωμένοι στη δουλειά τους και να μην έχουν οτιδήποτε άλλο στο μυαλό. Το καλό όνομα από πλευράς συνέπειας που έχει δημιουργήσει η «κυρία» στη νέα εποχή που μπήκε από πέρσι, αποτελεί και ένα επιπλέον αβαντάζ τόσο στην προσπάθεια να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, όπως έγινε πρόσφατα με τον Νταουσβίλι όσο και στην προσέγγιση ποδοσφαιριστών για να ενταχθούν στην ομάδα.
Ήταν και το οικονομικό ένα μεγάλο στοίχημα για την Ανόρθωση, το οποίο κέρδισαν έστω και μέσα σε μια περίεργη χρονιά όπου τα έσοδα μειώθηκαν λόγω των εξελίξεων.

Κώστας Παναγιώτου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ