Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά:
«Όσον αφορά τις μεταγραφές θα αποκτήσουμε επιθετικό και ακραίο, μιλάμε με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές… Την ίδια ώρα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και σημειώνουμε ότι δεν θα μεταβούμε την Βουλγαρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα, η προετοιμασία θα γίνει στην Κύπρο στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού. Έχουμε διευθετήσει φιλικά, θα πάρουν χρόνο και νεαροί παίκτες, επέστρεψαν οι δανεικοί και θα τους δει και αυτούς ο προπονητής. Ίσως κάποιοι χρειαστεί να παραχωρηθούν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, για να τους έχουμε έτοιμους την επόμενη χρονιά, όπως συνέβη στο παρελθόν και με άλλους παίκτες μας».

Για την επόμενη σεζόν και την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα;
«Έχουμε ανεβάσει τον πήχη, μπορούμε να τον πάρουμε ψηλότερα… Μακροπρόθεσμος στόχος να διεκδικήσουμε στόχους ψηλούς και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλο».

Για το χρέος του σωματείου;
«Το 2012 ήταν 5,9 εκατομμ. ευρώ και σήμερα είναι στις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε το ίδιο και τα επόμενα χρόνια…».

 

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ