Ενώ στις 30 Ιουλίου, το σωματείο ΑΠΟΕΛ μέσω επίσημη ανακοίνωσης του είχε συγκαλέσει την Ετήσια Τακτική Γενική και Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση Συνέλευση στις 19:00 στο οίκημα του σωματείου, χθες με νέα ανακοίνωση συγκάλεσε μόνο Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση και μάλιστα όχι στο οίκημα του σωματείου αλλά στο «Garden cafe», στη Λευκωσία.

Οι δύο ανακοινώσεις προκαλούν μπέρδεμα, από τη στιγμή που δεν ανακοινώθηκε η ακύρωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, οπόταν αναμένεται να διευκρινιστεί από το σωματείο τι τελικά θα ισχύσει και κυρίως τι συνέλευση θα γίνει.

Αρχικά η ανακοίνωση της 30ης Ιουνίου 2020 ανέφερε τα εξής:

«Καλούνται όλα τα μέλη του ΑΠΟΕΛ στην Ετήσια Τακτική Γενική και Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση που θα γίνει στις 21 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο οίκημα του Σωματείου.

ΘΕΜΑΤΑ

  1. Επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.
  2. Λογοδοσία του προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου για τα πεπραγμένα της περιόδου που ολοκληρώθηκε.
  3. Οικονομικές καταστάσεις για την περίοδο 2018-2019 και το πόρισμα των ελεγκτών.
  4. Υποβολή παρατηρήσεων επί της λογοδοσίας του προέδρου και της οικονομικής κατάστασης και συζήτησης επ’ αυτών.
  5. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου 7μελούς Δ.Σ. του Σωματείου.
  6. Γενικά θέματα».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες 13 Ιουλίου, η νέα ανακοίνωση αναφέρει τα πιο κάτω:

«Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ υπενθυμίζει και καλεί́ τα μέλη του, στην Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, στις 7.00 μ.μ την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, στο «Garden cafe», που βρίσκεται στην οδό Μουσείου 2 στη Λευκωσία. Ενημερώνουμε ότι το καταστατικό του Σωματείου θα τροποποιηθεί, ώστε να συνάδει με τον υφιστάμενο περι Σωματείων και Ιδρυμάτων νόμο ως τροποποιήθηκε. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη».

Όπως γίνεται αντιληπτό οι δύο ανακοινώσεις, έχουν διαφορετικό περιεχόμενο για τη μορφή της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει, καθώς ανακοινώθηκε αρχικά Έκτακτη Καταστατική και Ετήσια Γενική Συνέλευση στο οίκημα του σωματείου και αργότερα μόνο Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση στο «Gardens Cafe».

Εν μέσω μάλιστα φημολογίας για διάφορα εσωτερικά θέματα που συζητούνται και αντιπαραθέσεις που έχουν προκληθεί, καλό θα ήταν να είναι ξεκάθαρο το σκηνικό και να μην δημιουργείται όλη αυτή η κουβέντα. Μιλάμε για ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Κύπρο και ήδη αρκετοί άνθρωποι που υπηρέτησαν το σωματείο, εκφράζουν την αγωνία και την ανησυχία τους για πολλά και διάφορα που λέγονται.

Καλό είναι να διευκρινιστούν και να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, κάτι που απαιτούν όλα τα παραδοσιακά στελέχη του σωματείου που περιμένουν ενημέρωση για το κατά πόσο ισχύει η πρώτη ανακοίνωση για Έκτακτη Καταστατική και Ετήσια Γενική Συνέλευση, ή μόνο για Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση αλλά και τους λόγους που άλλαξε η ατζέντα.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ