Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
Αναλυτικά:
«Είναι μια δυσάρεστη είδηση για τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του προέδρου του Άρη, δυστυχώς μας δείχνει πόσο πρέπει να εκτιμούμε την ζωή, όταν χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι είναι λυπηρό κουράγιο στην οικογενεια του».
Για την ενίσχυση με Λουντέμο;
«
Ήταν επιλογη του κ. Ουζουνίδη είχαμε συμφωνία με τον παίκτη, όμως, υπάρχουν οι ιδιαιτερότητες. Μέχρι πρόσφατα αγωνίζοταν στην Ρόζενμποργκ ως βασικός, δεν μπορούσε να έρθει πιο νωρίς. Θα ενεργοποιήθει η συμφωνία την 1η Αυγούστου, εξασφαλίσαμε άδεια από την ομάδα για να προπονείται με το ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν θα έχει πρόβλημα στο θέμα αυτό».
Για τον Μπεν Σαχάρ;
«Δεν μπορώ να κρύψω ότι μας ενδιαφέρει, του έχει καταθτεθεί πρόταση και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία και με την ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την Χάποελ Μπερ Σεβα».
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας;
«Σιγά σιγά η μεταγραφική αγορά ανοίγει, το δυστύχημα για τις Κυπριακές ομάδες είναι ότι έχει μετατοπιστεί η μεταγραφική περίοδος έως τις 5 Οκτωβρίου και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες. Οι ποδοσφαιριστές λένε ότι θα περιμένουν και διαπιστώνεται ότι αυτές οι επιλογές πληθαίνουν».
Για τον Σάβιτς και τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό;
«Έκανε το πρώτο τεστ και θα περίμενουμε 48 ώρες αν τα έχουμε σήμερα θα πάει την Δευτέρα για το 2ο τεστ, αν είναι αρνητικά τότε θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο».
Για Τάμαρι και Ζαχίντ;
«Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για κάνεναν, αυτό ισχυεί τώρα στο ΑΠΟΕΛ. Έχω αναφέρει τις τελευταίες τέσσερεις Παρασκευές ότι το μοναδικό ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν για τον Νικόλα Ιωάννου, όμως, η πρόταση δεν ήταν ικανοποιητική και το θέμα έκλεισε…».
Για τον Πραξιτέλη Βούρο;
«Επίσημα δεν υπάρχει κάτι, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τηλεφώνησε στον πρόεδρο πριν από πέντε μέρες και του εξέφρασε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο πρόεδρος του είπε να καταθέσουν πρόταση για να μπορούν να προχωρήσουν… Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο».
Για τον Ακιντόλα και αν υπάρχει ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ;
«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές κοιτάζουμε για τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα μας, Γίνονται περαιτέρω κινήσεις, έχουν γίνει για αρκετούς ποδοσοφαιριστές αλλά δεν σημαίνει ότι όλες έχουν ανταπόκριση ή θα ολοκληρωθούν. Θα πάρουμε αυτούς που θέλει ο προπονητής».
Το φιλικό με τον Ερμή και εισιτήρια διαρκείας;
«Είναι το 2ο φιλικό προεοτοιμασίας, αυτό δίνει χρόνο σε όλους τους παικτές. Είμαστε αρκετά μακριά. Για τα εισιτήρια διαρκείας λεπτομέρειες θα έχουμε μέχρι το τέλος της ερχόμενη βδομάδας».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ