Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το θάνατο του Αντωνάκη, όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για το θάνατο του Αντωνάκη: «Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν κάτοικος Αρχαγγέλου. Προσέφερε τα μέγιστα για την ομάδα, που ήταν η οικογένεια του. Ήταν ο πρώτος που με υποδέχθηκε στον Αρχάγγελο το 2003. Αγκάλιαζε όλους τους παίκτες σαν τα παιδιά του και τα δικά μας παιδιά, σαν να είναι τα εγγόνια του. Ζούσε και ανέπνεε για το ΑΠΟΕΛ».
Για την πορεία της προετοιμασίας: «Έγινε μια σκληρή και επίπονη δουλειά. Όλα τα παιδιά δούλεψαν, όμως υπάρχουν δυσκολίες, όπως σε όλες τις ομάδες. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είναι όλοι κοντά για να δουλέψουμε όλοι μαζί».
Για τη στελέχωση του ρόστερ: «Θα μπουν ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές».
Για τον Σάσι: «Έχει διαρρεύσει το όνομα του. Μας ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο. Συμφωνήσαμε προφορικά και θα είναι κοντά μας. Είναι μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περίοδος. Κλείσαμε τον Μπαράνοφ στις αρχές Ιουλίου, όμως θα έρθει στην Κύπρο στις 10 Αυγούστου».
Για το πρωτάθλημα: «Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Είναι μια περίοδος που πρέπει να δουλέψουμε και δεν μπορεί να υπάρχει σταθερότητα στα φιλικά. Ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ