Αναμονή στην αναμονή και… παράταση στην αγωνία στην Ομόνοια. Αυτό είναι το σκηνικό στους «πράσινους», οπού οι εκκρεμότητες παραμένουν και όλα είναι ανοικτά ακόμη σε σχέση με τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για ενίσχυση.
Αναφερόμαστε στο θέμα της απόκτησης επιθετικού, ένα θέμα που κρατάει εδώ και αρκετό καιρό, με την περίπτωση Μίχαλ Ντούρις να είναι τώρα στο προσκήνιο, τον Σλοβάκο να ενδιαφέρει πολύ, αλλά να μην έχουν «πέσει» ακόμη οι υπογραφές. Συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, με την αγωνία των φίλων της ομάδας να «κτυπάει» κόκκινο…
Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές και θα διαφανεί αν το «τριφύλλι» προχωρήσει τελικά με τον Ντούρις ή πάει σε κάποια άλλη λύση για τη θέση του επιθετικού. Πάντως πέρασε ένας μήνας από την τελευταία προσθήκη που ήταν ο Κίκο και ανακοινώθηκε την 1η Ιουλίου…
Παραμένει ανοικτό και το θέμα Ακιντόλα. Στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια, αν και η περίπτωση αυτή παραμένει αρκετά δύσκολη.
Θα αποκτηθεί επίσης περιφερειακός επιθετικός, αλλά διαψεύδονται τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες… Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Νταρμπισάιαρ, ενός ποδοσφαιριστή που βοήθησε πάρα πολύ την Ομόνοια, ειδικά σε κακές περιόδους της ομάδας. Ήταν και είναι άψογος επαγγελματίας ο Ματ, με μεγάλη συνεισφορά.

Στέλλα Σωκράτους


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ