Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport fm για την απόκτηση του Σανκό και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για την απόκτηση του Μπαισάμα Σανκό:
«Το είπαμε ότι θα αποκτούσαμε έναν μέσος και ένα επιθετικός, ο μέσος έκλεισε. Θεωρούμε ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας ο Σανκό. Είναι παίκτης με υψηλές παραστάσεις. Ήταν επιθυμία του προπονητή να έρθει άλλος ένας για την μεσαία γραμμή. Θέλουμε πληρότητα στο ρόστερ σε όλες τις γραμμές. Στόχος επίσης είναι να παίρνουμε και ποδοσφαιριστές πολυθεσίτες. Ο συγκεκριμένος πέραν του ότι έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, έπαιξε και σαν στόπερ όσο και σαν ανασταλτικός μέσος αλλά και δεξιός μπακ και με πιο οργανωτικό ρόλο στο κέντρο. Μπορεί να δώσει λύση σε αρκετές θέσεις».
Πότε θα έρθει στην Κύπρο; «Αρχές της εβδομάδας θα έρθει. Θα τηρήσουμε τις διαδικασίες, θα μπει σε αυτοπεριορισμό».
Κουβαλά ένα πολύ καλό βιογραφικό: «Έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και νιώθουμε ότι θα κάνει την διαφορά. Καθρέφτης είναι το γήπεδο αλλά με βάση το βιογραφικό και την εικόνα του αποκτάται ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ποδοσφαιριστής ποιότητα και διαφοράς».
Η απόκτηση Σανκό θα φέρει κάποια αποχώρηση; Γράφτηκε το όνομα του Ρέινολντς: «Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Το προπονητικό επιτελείο και ο Τεχνικός Διευθυντής χειρίζονται τα θέματα και είμαστε σίγουροι ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για το καλό της ομάδας. Αυτό που πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας θα γίνει, είτε αυτό αφορά αποχώρηση ποδοσφαιριστή ή οτιδήποτε άλλο».
Θα αποκτηθεί και ο Αντιόλο; «Είναι αρκετά ευχαριστημένος ο προπονητής μας. Περνά δοκιμαστικά από την αρχή της προετοιμασίας όπως περνούσε και ο Αδάμος Ανδρέου ο οποίος αποκτήθηκε. Είναι καθαρά θέμα απόφασης του προπονητή».
Και θα αποκτηθεί και ένας επιθετικός: «Ναι θέλουμε ακόμα έναν σέντερ φορ και ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της Νέας Σαλαμίνας».
«Θα ανοίξουμε το σύστημα κανονικά και θα μπορεί όλος ο κόσμος να αγοράζει εισιτήρια. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και να εισέρχονται από την είσοδο 4. Για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας θα ισχύσει ότι και στα προηγούμενα φιλικά. Το εισιτήριο θα είναι στα 10 ευρώ και στα Box στα 20 ευρώ».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ