Αφίξεις αλλά και αναχωρήσεις αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες μέρες στην Ανόρθωση μετά την εξέλιξη με την αποχώρηση του Μίχαλ Ντούρις από το ρόστερ. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ενίσχυση και με επιθετικό πέραν από τον παίκτη που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας.
Πάντως, στην ομάδα της Αμμοχώστου εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε επιθυμία για ανανέωση της επιθετικής γραμμής, όμως, η παρουσία Ντούρις και Κατσαράβα στο ρόστερ δεν επέτρεπαν την όποια αλλαγή, λόγω των κλειστών συμβολαίων συνεργασίας με την Ανόρθωση.
Η εξέλιξη με Ντούρις και η αποχώρηση του από την ομάδα ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για άφιξη και επιθετικού στο ρόστερ. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε δύο φορ τις επόμενες μέρες αν επισημοποιηθούν οι πληροφορίες περί πρότασης προς τον Κατσαράβα από ομάδα του εξωτερικού.
Σημειώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Γεωργιανό, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση προς την Ανόρθωση.
Στο μεταξύ, ορατό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μιχάλη Ιωάννου στην Ρόντα σε περίπτωση, όμως, που η Ολλανδική ομάδα αποδεχθεί τους όρους της Ανόρθωσης και ο 20χρονος μέσος ενταχθεί σε αυτήν ως δανεικός και με την συμφωνία ότι θα καταγράψει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με το συγκρότημα του Γιούργκεν Στρέπελ.
Αυτό δείχνει ότι η τεχνική ηγεσία υπολογίζει στον νεαρό ποδοσφαιριστή και ότι αυτό που θέλει είναι να τον κρατήσει σε εγρήγορση και ταυτόχρονα να του δώσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά που θα τον βοηθήσουν ακόμη περισσότερο για την επόμενη χρονιά.
Κατερίνα Κυριάκου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ