Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΕΝΠ και της Ομόνοιας θα γίνει την Τετάρτη στο Παραλίμνι.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ: Τον 2ο επίσημο φιλικό αγώνα δίνει η ομάδα μας την Τετάρτη 5/8/2020 με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας.

🏟Στάδιο: “ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ”
🔜ΤΕΤΑΡΤΗ 05/08/2020
 Ώρα: 19:00

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης, να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες και να τηρήσουν με ευλάβεια τα μέτρα που θα ισχύσουν.

⚽️Μέγιστος αριθμός φιλάθλων 500

⚽️Άνοιγμα εισόδων 18:00

⚽️Φίλαθλοι ΕΝΠ=Είσοδος από την ”Είσοδο των VIP” της Δυτικής εξέδρας

⚽️Φίλαθλοι Ομόνοιας=Είσοδος από την ”κεντρική είσοδο” της Δυτικής εξέδρας

⚽️Ο αγώνας έχει διοργανωθεί σε συνεργασία των 2 ομάδων και η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα €10. (Για τον λόγο αυτό δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για καμία από τις 2 ομάδες)

⚽️Προπώληση εισιτηρίων στα κεντρικά γραφεία της ομάδας μας (Αντώνη Παπαδοπούλου 17, Παραλίμνι) Τηλ Επικοινωνίας: 23827329

⚽️Οι φίλαθλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν στην κατοχή τους την κάρτα φιλάθλου τους.

⚽️Θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες Υγιεινής, όπως και τα προβλεπόμενα μετρά ταξιθέτησης και ταξινόμησης τους στις σωστές αποστάσεις.

Οφείλουμε ως Ε.Ν.Π με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης να προστατέψουμε την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων που θα παρευρεθούν και για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όπως όλοι οι φίλοι των 2 ομάδων επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε ρητά τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση για την μή εξάπλωση του ιού COVID-19.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ