Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Δόξα…
Ενημερώνουμε επίσημα ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της Δόξας Κατωκοπιάς στο στάδιο Μακάρειο με γηπεδούχο τυπικά την ομάδα της Δόξας.
Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι η προσέλευση του κόσμου θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τους φιλικούς αγώνες. Σύμφωνα με αυτό ο αριθμός των θεατών στις κερκίδες θα είναι περιορισμένος.
Αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων αυτές ορίζονται ως εξής: Τα κανονικά εισιτήρια ανέρχονται στα 10€, τα παιδικά εισιτήρια θα έχουν 1€ και τα εισιτήρια στα VIP θα είναι στα 20€. Ενημερώνουμε επίσης ότι κατά την έλευση στο γήπεδο χρειάζεται η ταυτότητα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ για τους ενήλικες φιλάθλους χρειάζεται κανονικά η κάρτα φιλάθλου.
Τέλος η διάθεση εισιτηρίων δεν επιτρέπεται να γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ως εκ τούτου η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου την Τρίτη από τις 11 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα και την Τετάρτη από τις 9 το πρωί έως τις 13:00.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ