Ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μίλησε στον Super Sport fm 104.0
Σας επηρέασε αρκετά ο κορωνοϊός, είχατε κρούσματα στην ομάδα σας: «Επηρεάζει όλες τις ομάδες. Εμάς εξακολουθεί να μας επηρεάζει και θα έχουμε αρκετό καιρό το πρόβλημα. Τρεις ποδοσφαιριστές μας δυστυχώς είναι θετικοί και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο. Ήδη ο ένας ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι μαζί μας από σήμερα».
Επηρεάζεται πολύ η φυσική τους κατάσταση; «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο θέμα φυσικής κατάστασης, είναι και το ψυχολογικό καθώς είναι σαν να είναι σε μια φυλακή, απλά κοιμάσαι, ξυπνάς και ξανά κοιμάσαι και όποιος αντέξει. Μιλώντας και με τον Πάντιτς μου είπε ότι εύχεται να μην το πάθει κανείς. Περιμένουμε τους άλλους δύο που είναι σε καραντίνα στην Λάρνακα όπως πρέπει να είναι. Θα χρειαστούν καιρό να επανέλθουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εμείς θα τους στηρίξουμε σαν ομάδα και σε κάποια στιγμή ελπίζουμε να μας το ανταποδώσουν».
Σκεφτήκατε να τους αντικαταστήσετε; «Όχι. Είναι και το ανθρωπιστικό κομμάτι στην μέση».
Τι έγινε με τον Ταιβό και αποχώρησε; «Με τον Ταιβό έκανα μια κουβέντα μαζί του μόλις ήρθε, σεβαστήκαμε το όνομα του, δεν μπορούσαμε να μην τον φέρουμε με ένα τέτοιο βιογραφικό. Ήρθε και από την στιγμή που διαφάνηκε ότι δεν ήταν αυτό που περιμέναμε ήταν καλύτερο και για τον ίδιο να αποχωρήσει. Έχοντας τον στην ομάδα έπρεπε να ήταν βασικός. Από την στιγμή που δεν μπορούσε συμφωνήσαμε να αποχωρήσει».
Για την ενίσχυση: «Η προτεραιότητα μας είναι να βρούμε ακόμα έναν επιθετικό. Από κει και πέρα περιμένουμε και τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν. Θα δούμε κατά πόσον μπορούμε οικονομικά να πάρουμε κι’ άλλον ποδοσφαιριστή αλλά αυτό είναι δύσκολο».
Είστε ευχαριστημένος από τον προγραμματισμό και την προετοιμασία; «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την οργάνωση. Οι προκάτοχοι μου δούλεψαν αρκετά σε αυτό το κομμάτι, δούλεψαν στις υποδομές. Είμαι ευχαριστημένος και από την διοίκηση που είναι δίπλα μας και δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν, τα παιδιά ανταποκρίνονται αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στην ετοιμότητα που θέλουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος».
Στηρίζετε πολλά στους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Έχουμε εμβολιάσει την ομάδα με Κύπριους, πιστεύουμε σε αυτούς και μαζί με τους περσινούς έχουμε ένα καλό αριθμό Κύπριων στους οποίους η Δόξα μπορεί να στηριχθεί όχι μόνο στην επόμενη χρονιά αλλά στα επόμενα χρονιά. Φέραμε και καλά παιδιά στην ομάδα. Ήρθαν και καλοί ξένοι και αυτό που μένει είναι η σκληρή δουλειά και αυτό που πιστεύουμε να πάρουμε από αυτούς να το πάρουμε».
Αύριο θα δώσετε φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Όλα τα φιλικά έχουν την σημασία τους όπως και το αυριανό. Θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, θέλουμε να βλέπουμε αυτά που δουλεύουμε να βγαίνουν στο γήπεδο».
Έχετε τραυματισμούς; «Το πιο σοβαρό είναι ο Σαντίκ που δέχθηκε ένα χτύπημα, τα υπόλοιπα είναι μικροπροβλήματα».
Έχει την ποιότητα να σας βοηθήσει ο Σαντίκ: «Γι’ αυτό ήρθε ο Σαντίκ. Δεν μου αρέσει να μιλώ ξεχωριστά. Περιμένουμε να μας βοηθήσει».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ