Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για τις αποφάσεις της UEFA: «Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Προέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο. Ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα και να ψάξει λίγο περισσότερο, την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Απόλλωνας του έχει καταθέσει πρόταση. Έμεινε ευχαριστημένος από την πόλη και τις εγκαταστάσεις. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, να συζητήσει με τη σύζυγο του και να αξιολογήσει την πρόταση του Απόλλωνα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, χωρίς να εννοώ ότι θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη. Ο Απόλλωνας έκανε ότι μπορούσε για να τον πείσει, από κει και πέρα εναπόκειται στον ίδιο».
Πέρασε και από ιατρική αξιολόγηση; «Αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, την παρούσα φάση».
Είναι στις επιλογές ο Ντέλετιτς, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση με τον Χριστοδουλόπουλο; «Η πρόθεση μας είναι, ξέχωρα από την περίπτωση του Λάζαρου να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Ο κ. Αυγουστή παρακολουθεί και σκιαγραφεί διαφορετικά την ομάδα».
Υπάρχουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις ομάδες: «Όχι. Ουδεμία πρόταση έχει έρθει στα γραφεία της εταιρείας».
Για τη διαιτησία και ότι δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί διαιτητών: «Το είπε και ο κ. Κούμας. Δεν θα δεχθεί επαναλαμβανόμενα λάθη. Ούτε εμείς θα αποδεχθούμε λάθη που έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ήδη έχουν συσσωρευτεί πολλά με επαναλαμβανόμενα λάθη. Δεν μπορεί να πάει άλλη μια χρονιά με τα ίδια λάθη. Θα πρέπει να φύγουν».
Για την ενίσχυση στο τμήμα διαιτησίας με τον κ. Μάζιτς: «Και οι προηγούμενοι ήρθαν με τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους. Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Θα πρέπει να δώσουμε εκ νέου ευκαιρία, αφού δεν έχουμε επιλογή για να δούμε τι μπορούν να αποδείξουν».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ