Η περίπτωση Μούσα Τάμαρι εξακολουθεί να αιωρείται στο ΑΠΟΕΛ με τον Ιορδανό να εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι, οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Οι γαλαζοκίτρινοι είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και ξέρουν ότι τα πράγματα δεν εξαρτώνται από τις δικές τους προθέσεις, καθώς ότι είχαν να κάνουν το έκαναν. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ όταν έγινε κουβέντα για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Τάμαρι προνοεί αύξηση απολαβών, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά κυρίως θέμα προοπτικής για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα, θεωρούν ότι η πιθανότερη εξέλιξη είναι πως ο Τάμαρι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με το ΑΠΟΕΛ τον Μάιο του 2021 θα συνεχίσει σε άλλη χώρα την καριέρα του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς να αποτελεί τον πιθανότερο του προορισμό.
Οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ κρατούν την υπόσχεση του Μούσα Τάμαρι, ότι δεν θα αδικήσει την ομάδα οποιαδήποτε απόφαση και να πάρει για το μέλλον του. Ο Ιορδανός αναγνωρίζει ότι οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ο σημαντικός σταθμός για να παίξει μπάλα στην Ευρώπη και να δείξει το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα για να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και δείχνει ότι θέλει να το ανταποδώσει με κάποιο τρόπο.
Στις τάξεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ εκτιμούν ότι οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές και πιθανότατα να φέρουν ένα πιο ξεκάθαρο σκηνικό. Το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τάμαρι από τώρα είναι πάντα ανοικτό, νοουμένου ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν μια πρόταση που θα πλησιάζει τα θέλω τους. Η πρόθεση είναι να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής αν δεν ανανεώσει με ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ, οπόταν με μια τέτοια πρόταση θα ανοίξει ο δρόμος για την παραχώρηση του σε ομάδα του εξωτερικού.

Κώστας Παναγιώτου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ