Με την επιστροφή του στην Ανόρθωση, ο Παύλος Κορρέα έθεσε ψηλά τον πήχη και δείχνει αποφασιστικότητα, ώστε να δικαιώσει αυτούς που τον πιστεύουν για να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Ο νεαρός αμυντικός ο οποίος υπέγραψε πριν από μερικές βδομάδες νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση έως το 2023, αισιοδοξεί να πετύχει τους στόχους του αρπάζοντας ουσιαστικά τις ευκαιρίες από τον προπονητή του.
Μάλιστα, την ίδια ώρα που εξέφρασε την επιθυμία για ν’ αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα του Παναμά (καταγωγή από πατέρα) ο Κορρέα παρουσιάζεται έτοιμος για να προσφέρει στην Ανόρθωση, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της σε Κύπρο και Ευρώπη.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εισηγήθηκε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα και μάλιστα με κλειστό τριετές συμβόλαιο, δείχνει ότι «ποντάρει» στον νεαρό για τα επόμενα χρόνια.
Ο Κορρέα βρίσκεται στην Ανόρθωση από το 2017 και έχει καταγράψει μΙα συμμετοχή με την ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής, παρόλο που βρέθηκε κάποιες φορές στον πάγκο.
Τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε στον Εθνικό Άχνας και μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος αγωνίστηκε σε πέντε ματς με συνολικό χρόνο 442 λεπτά.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ